Întrebări și Răspunsuri - Ediția #1

0 Comentarii
Am ajuns și la prima ediție din seria "Întrebări și Răspunsuri". În aceste serii voi răspunde întrebărilor voastre. Aștept întrebări din diferite domenii ( psihologie, sfaturi, ș.a.m.d). În curând voi deschide înscrierile pentru ediția viitoare unde puteți lăsa întrebările, de asemenea, aștept întrebările și prin e-mail. Puteți folosi pagina de contact.


Anonim 25 ianuarie 2014, 22:08
iubesc un baiat, dar nu stiu cum sa-i spun asta...ce sfat imi dai?

Ar fi frumos dacă l-ai invita la o plimbare prin parc. Găsește un moment foarte bun și spune-i. Sper ca băiatul să răspundă pozitiv sentimentelor tale!

Anonim 25 ianuarie 2014, 22:17
Sufar dupa un fost prieten. Am fost impreuna 1 an si nu am apreciat ce mi-a oferit si ne-am desparit. Eu vreau sa ne impacam...dar el nu vrea. Ce pot face?
Demonstrează-i că te-ai schimbat și că vei aprecia ceea ce el îți va oferi. Desigur, demonstrează-i prin fapte, nu prin cuvinte. Poartă o discuție cu el, spune-i ce ai pe suflet și încercați să găsiți o soluție împreună. Acționează cât se poate de repede, uneori poate fi prea târziu. Succes! :)

Anonim 25 ianuarie 2014, 22:29
Ce parere ai despre facultatile de profil socio-uman ?

Sincer, profilul socio-uman este foarte interesant și destul de căutat. Contează să faci ceea ce îți place.

Anonim 26 ianuarie 2014, 10:11
Fata la care tin m-a înșelat ... am de câteva zile o stare de tot rahatu', mă simt foarte prost. Ce pot să fac să scap de gândul ăsta? 

 Înseamnă că Dumnezeu a pregătit ceva mult mai bun și mai benefic pentru tine. Recomand să încerci alte activități și să nu te mai gândești la ea. Nu uita, dacă sentimentele tale nu au fost prețuite de ea, va veni o fată care le va aprecia la adevărata lor valoare. Așteaptă și vei vedea! :)

Intrebari si Raspunsuri
Sursa: www.google.ro

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu