Câștigătorul concursului "De ce mă urmărești?"

16 comentarii
Concurs
La ora 10:00 înscrierile s-au oprit. Imediat am contactat staff-ul editurii Litera și am început să analizăm participanții la concurs. În primul rând, țin să felicit toți participanții, chiar am avut ce analiza. Articolele au fost foarte bune din toate punctele de vedere, însă doar unul este câștigător, așa-i? În al doilea rând, aș dori să menționez că seria de concursuri va continua în curând, fiți pe fază. După aproximativ o oră de analizat, am ajuns la concluzia următoare.


Câștigătorul concursului "De ce mă urmărești?" este Andrei (Locco.ro) cu articolul "Concurs: De ce mă urmărești?". Felicitări Andrei! Te rog să-mi trimiți un e-mail cu datale tale personale. Cartea va ajunge la tine în maxim trei zile.

Vă mulțumesc tuturor pentru participare și nu uitați, în curând va urma o nouă serie de concursuri. Vă aștept cu drag.

"Cine îndrăznește învinge!"
                          Winston Churchill

16 comentarii :

 1. Felicitari castigatorului, dar ...

  Articolul lui Andrei are 245 de cuvinte, 3 linkuri, o imagine, 3 FB, 2 G+, 1 pinterest, 1 stumbleupon, 1 linkedin si un comentariu.

  Articolul IoaneiS are 454 de cuvinte, o imagine, 2 linkuri (cerute in concurs) plus alte 2 linkuri spre articole in care autoarea a mai scris despre aceeasi tema, 1 tweet, 8 FB, 1 G+ plus alte 8 like-uri si 6 comentarii.

  Articolul meu (neablogu.eu/de-ce-ma-urmaresti) are 507 cuvinte, 2 linkuri, o imagine, 34 FB, 10 G+ si 2 tweet-uri si 2 comentarii.

  Chiar as fi curios sa aflu criteriul dupa care a fost ales articolul castigator ... si sa nu-mi spui ca a decis editura ca nu te cred.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Andrei a participat cu 2 bloguri :) pur și simplu am ales pe Locco (Andrei) ca reprezentant a fost articolul de pe CosminScrie.

   Articolul IoaneiS nu a îndeplinit foarte multe criteri. Am adăugat mai multe întrebări la care să se răspundă, mai mult mi-a spus despre ea, nu despre blog.

   Ștergere
 2. Felicitari Andrei (Locco-CosminScrie)!

  Articolul de pe CosminScrie chiar a fost inspirat.

  RăspundețiȘtergere
 3. Articolul pe care tu l-ai indicat ca fiind castigator ("Concurs: De ce mă urmărești?") nu indeplineste doua puncte din regulamentul afisat. "Articolul să aibă minim 250 de cuvinte" si "Articolul să aibă minim două comentarii"
  Iar articolul de pe cosminscrie nu are niciun comentariu asa ca nici acesta nu respecta regulamentul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doar articolul IoanaS îndeplinește punctul cu comentariile, însă restul aproape deloc.
   Editura a început de la 0 puncte (maxim 100) și au adăugat în funcție de regulament. Dacă articolul nu a avut comentarii, nu au acordat puncte. Andrei a participat cu două bloguri, câștigător fiind articolul de pe CosminScrie, însă am preferat să-l anunțăm pe Locco din moment ce deține ambele bloguri. Se observă și din lista de înscrieri.

   Ștergere
 4. :) Hai ca m-ai binedispus ... a participat cu doua bloguri, dar articolele nu au respectat, pe niciunul din cele doua, regulamentul ... FELICITARI PENTRU MANIERA DE JURIZARE.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu înțelegi și văd că trebuie să-ți explic din nou.

   DOAR IoanaS a respectat punctul cu comentariile, însă restul articolul a fost cam pe dinafară și am scăzut puncte pentru asta. Degeaba a îndeplinit punctul cu comentarii, dacă restul nu a fost conform criteriilor.

   Andrei (LOCCO/CosminScrie) nu primit puncte pentru comentarii, însă a primit maxim pentru conținut.

   Țin să precizez că doar el a respectat criteriul DoFollow. Când noi am corectat articolele, caracterul DoFollow era inexistent și la tine și la IoanaS, și la toți.

   Dacă dorești neapărat, pot cere tabelul de corectare și-l voi publica.

   Ștergere
 5. DoFallow NU este un atribut HTML. Linkurile din articolul meu sunt DoFallow ... Vezi ca ai un mail pe noigandimrational ... pentru ca nu are rost sa mai despicam aici firul in patru.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă s-a vrut linkuri "rel dofollow", păi atunci când eu caut în sursă să văd dacă există, le vreau existente. Aici nu e vorba de cunoștințe ci de îndeplinirea unor cerințe stricte. Dacă s-a vrut DoFollow (nu link normal), s-a vrut pentru un motiv.

   Ștergere
 6. Astept un raspuns la mailul pe care l-am trimis pe noigandimrational.

  RăspundețiȘtergere
 7. Copile, te rog eu frumos sa nu mai comentezi ce si cum am scris (daca va exista o data viitoare), pt ca nu e frumos. Eu am scris cum am scris pentru ca asa am vrut eu, iar tu ai ales ce castigator ai vrut tu. Eu nu ma bag in deciziile tale, tu nu te bagi in felul meu de a a scrie. Ok?
  De asemenea, linkurile mele sunt dofollow, asa ca nu prea ai ce zice p-aici.
  Pt ca in momentul de fata eu ti-am oferit tie doua linkuri iar tu nu mi-ai dat mie un subiect de articol pe blog, iti multumesc. Asa ca am dreptul sa-ti cer sa fii respectuos cu toti participantii, indiferent daca iti sunt prieteni sau nu.
  Iti doresc ca la viitoarele concursuri sa iti respecti propriile regulamente sau, daca acesta e drumul ales de tine in blogosfera, sa oferi premiile direct cui trebuie, asa cum se procedeaza si la case mai mari :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. În tabelul de jurizări este bifat 0 puncte din 10 la linkurile DoFollow. Pur și simplu am specificat criteriile.

   S-au oferit puncte pentru fiecare criteriu îndeplinit, deci puteți primi 10 puncte din 10 la secțiunea comentarii, dar dacă restul nu au fost îndeplinite, nu s-au punctat.

   Am să cer tabelul de jurizări ca să aflu și eu mai bine.

   Ștergere
 8. Felicitari pentru concurs si pentru castigator. Ia atentie la ceea ce a spus Ioana, nu e prea corect ceea ce ai facut. Nu ti-ai respectat ceea ce ai scris, tu cu mana ta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Juriul nu ma inclus și pe mine. După cum am spus, s-a acordat puncte pentru fiecare criteriu îndelinit.

   Ștergere