Inspirația, bat-o vina!

4 comentarii
InspiratieDupă ce mi-am făcut cafeaua de dimineață, am încercat să-mi completez articolele. Am vreo patru subiecte la care muncesc de câteva zile, dar lipsa asta de inspirație nu-mi dă pace să le termin. Cu toții ne confruntăm cu lipsa aceasta de inspirație, mai ales cei care sunteți bloggeri sau lucrați în domeniul jurnalistic. Eu m-am gândit la câteva idei de articole pe timp de criză (de inspirație). În caz că doriți să completați lista, aștept părerile voastre în secțiunea de comentarii. Dacă doriți, putem aborda acest subiect și pe pagina oficială de FaceBook al blogului. Vă aștept cu mare drag.

 • Interviuri 
Când inspirația nu vă ajută, puteți realiza interviuri. Nu sunt nici cele mai căutate subiecte pe internet, dar nici cele mai slabe. Statistic vorbind, acest cuvânt a avut cele mai multe vizite în anul 2007, cu peste 100 de căutări. 

 • Guest Posts
Acum sunt la modă articolele de tip "Guest Post", însă stau și mă gândesc că, acum câțiva ani, nimeni nu accepta așa ceva. Cine își "murdărea" blogul, așa-i? Recomand să participați în astfel de secțiuni, sunt destule bloguri care acceptă articole de tip "Guest Post". 

 • Recenzii/Review-uri
Puteți realiza un review (recenzie) pentru un gadget pe care-l dețineți sau pentru o carte. Sunt la mare căutare astfel de articole. Eu sunt mereu interesat de cele mai noi recenzii, chit că sunt pentru gadget-uri, cărți, bloguri, ș.a.m.d. 

 • Promovează un caz umanitar
Fă-i un gest frumos și promovează un caz umanitar pe blogul tău. Poate cititorii tăi vor contribui la salvarea unei vieți. Mai jos aveți fondațiile serioase pe care eu le apreciez:


Sper ca sugestiile de mai sus să combată lipsa de inspirație pe blogul tău. 

4 comentarii :

 1. Ce sunt Guest Post-urile? Am mai auzit de ele, dar nu stiu ce inseamna. Sau nu sunt sigur ca stiu. Fain articolul, si eu sunt acum intr-o pana de inspiratie :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut Teo,

   Lași un alt blogger să scrie un articol pentru tine, iar în articolul respectiv își lasă și el..două linkuri.

   Ștergere