Întrebări și Răspunsuri: Ediția #2

1 comentariu
Astăzi voi răspunde întrebărilor din topicul "adresează întrebări" pe care l-am creat acu' patru zile. O nouă ediție din seria "Întrebări și răspunsuri" va apărea în curând. Voi realiza o nouă ediție la un anumite interval de timp, asta ca să nu grăbim lucruruile, cel puțin momentan.
Anonim - 4 februarie 2014, 13:58

Tocmai ce am trecut printr-o despartire...si...nu pot sa nu ma gandesc la el... :(( nu stiu ce sa fac...
Ți-aș recomanda să te detașezi de "anomal" și să treci pe o paltformă normală. Încearcă câteva jocuri și activități creative, fă-ți noi prieteni sau descarcă-te unei persoane pe care tu o consideri de încredere. Gândește-te că Dumnezeu a pregătit ceva mai bun pentru tine și a considerat că băiatul respectiv nu intră în calcul. Așa cum am spus și în articolul "Îngerii lui Dumnezeu", acceptă noi prieteni în viața ta. Cine știe? Poate băiatul potrivit e chiar la un minut distanță de tine.

Anonim - 4 februarie 2014, 14:00

Imi este frica de bac...am anul acesta examenul si deja am morcovul adanc :))
Te înțeleg. Este un examen foarte important, însă dacă-i acorzi destulă atenție, crede-mă, nu vei avea nici o problemă. Îți recomand să citești articolul "Cum să învățăm mai ușor?". Cu siguranță va avea un impact asupra ta. Nu uita! Orice s-ar întâmpla, nu există eșec, ci doar succes. Mai ai timp ca să înveți așa că profită de timpul rămas.

Anonim - 4 februarie 2014, 21:08

Intr-un limbaj de specificatie grafica aveti tipul de date punct2d. Declaratia: punct2d A, v; inseamna ca A este un punct in spatiul 2D, iar v un vector. Functia ce are prototipul: punct2d draw(punct2d A, punct2d B) ; returneaza coordonatele vectorului ce are ca extremitati punctele A si B. Ce argumente trebuie transmise functiei pt a trasa vectorul viteza in punctul M(-1,3), al traiectoriei unui robot planar, stiind ca acest vector are directia tg = (2,3)T? Explicati! (un desen ajuta la rationament!) Cum se rezolva asta? --^

 Simplu! Faci pregătire! :))

Intrebari si Raspunsuri

Un comentariu :