Sfaturi: Atunci când îi cunoști părinții

0 Comentarii
Ești pe punctul de ai cunoaște părinții? Înseamnă că dorești ca relația ta să facă un pas în față, unul foarte mare. Trebuie ca totul să meargă excelent deoarece acordul lor este foarte important pentru tine, contează enorm de mult să ai o comunicare cu părinții iubitei tale.
  • Analizează
Nu te grăbi să faci acest pas. Mai întâi, alege un moment potrivit. După părerea mea, weekend-ul este cel mai potrivit. Eu când am avut plăcerea de ai cunoaște părinții iubitei mele, am decis împreună să fie într-o Sâmbătă. I-am spus iubitei mele să își întrebe părinții dacă sunt de acord cu această întâlnire sau cu ziua respectivă. 

  • Cadouri
Arată că ești o persoană cu bun simț și cu foarte bune maniere. Alege un cadou pentru fiecare membru al familiei, nu uita de bunici. Pentru tatăl ei, recomand o sticlă de vin, pentru mama ei un buchet de flori, iar pentru bunici, ar fi de preferat să cumperi fructe. Nu uita de un cadou pentru iubita ta, un buchet de trandafiri ar fi ideal. 

  • Vestimentația
Fără frezuri extravagante, fără cercei în urechi, blugi rupți sau tricouri abastracte. Abordează un stil casual, mai elegant. 

  • Conversația
Interesează-te de domeniu lor de activitate. Află ce hobby-uri au și documentează-te. Abordează subiecte comune, care prezintă interes pentru ambele tabere. Dacă tatăl ei apreciează pescuitul, presupun că nu ai de gând să-i vorbești despre noua aplicație Android care îmbunătățește fișierul build.prop, așa-i? 

  • Punctualitatea
Părinții ei se vor pregăti în prealabil pentru a face o masă și vor depune foarte mult efort pentru ca ea să fie pe gusturile tale. Dacă îți pasă de munca lor, atunci nu întârzia. Fii punctual!

  • Lasă viciile la poartă și fii atent la limbaj
Scoateți în evidență calitățile, nu defectele sau viciile. Ar fi penibil să aprinzi o țigară când ești cu părinții ei la masă. Fii atent la limbaj și vorbește respectuos. Arată că ai cei șapte ani de acasă. 

Sper că sfaturile mele te-au ajutat să "creezi" o zi excelentă alături de părinții ei.

Aștept părerile voastre în secțiunea de comentarii! 

Sfaturi

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu