Google a actualizat PageRank-ul

7 comentarii
Actualizare Pagerank
Aseară la ora 23:00 Google a actualizat Pagerank-ul pentru prima oară în acest an. Google și-a propus ca de data aceasta să susțină bloggerii din ramura Blogspot. Mai precis, orice blog din ramura BlogSpot a fost recompensat cu trei puncte în pagerank. Veștile bune nu se opresc aici. Pentru fiecare cont Blogger, Google s-a decis să acorde un cupon în valoare de 2.000 lei care poate fi folosit în Google AdWords. Pentru a verifica pagerank-ul, puteți folosi instrumentul de mai jos. 

Iată anunțul oficial făcut de Dan Bulucea, coordonator Google România:
"Google s-a decis să își primieze susținătorii. Aseară PageRank-ul a fost actualizat, iar fiecare blog de pe platforma Blogger a primit trei puncte. De asemenea, fiecare blogger a primit un cupon în valoare de 2.000 lei care poate fi folosit în Google AdWords. Vă mulțumim că sunteți alături de noi!"

Dacă dorești să-ți verifici noul PageRank, poți folosi instrumentul de mai jos. Adaugă adresa URL și click pe butonul "Verifică Pagerank".

Adresa (exemplu: www.blogultau.com):
7 comentarii :

  1. Pai deja vroiam sa sterg site-ul :)) Nu-mi venea a crede ca tot 2 am ... pe urma am verificat si alte site-uri si m-am convins ca este o teapa ordinara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-i amuzant! :)) instrumentul de pe blog este dezvoltat chiar de Google, deci nu are cum să vă ofere informații greșite...:))

    RăspundețiȘtergere