Întrebări și Răspunsuri - Ediția #3

2 comentarii
Intrebari si raspunsuri
Seria "Întrebări și Răspunsuri" mai adună o ediție, iar astăzi voi răspunde la trei întrebări din topicul de înscrieri pe care l-am deschis acu' o săptămână. Vă aștept să vă înscrieți și în edițiile următoare și să ne ajutăm reciproc. Vreau să creăm o comunitate și din câte observ, creștem pe zi ce trece. Deja am ajuns la ediția cu numărul #3 din seria "Întrebări și Răspunsuri". Voi deschide un nou topic de înscrieri de întrebări pentru ediția următoare. Vă aștept cu drag!


Anonim24 februarie 2014, 19:18
parintii mei imi spun ca iubita mea nu este pentru mine si ca ar fi mai bine sa o las...insa pe mine ma face fericit. nu inteleg de ce nu o plac asa de mult...nu stiu ce sa fac... 

Eu spun să nu renunți nici măcar un minut la iubirea ta. Încearcă să le explici părinților mai multe despre prietena ta. Etalează-i calitățiile și lasă timpul să vorbească. Poartă o discuție serioasă cu părinții tăi și întreabă-i ce nu le place. Aștept răspunsul tău.


Anonim24 februarie 2014, 19:20
Ce părere ai despre oamenii care exagerează . Adica fac dintr o chestie mica, un regat ? 

 Și eu exagerez uneori. Probabil sunt obișnuiți să facă lucruri mărețe iar uneori nu le reușește și compensează prin exagerearea unui "eșec".


Anonim8 martie 2014, 14:56
Vei face articole blogger si cum sa-l optimizam?

Sigur că da. În curând voi publica tutoriale foarte interesante din acest domeniu.

2 comentarii :