La mulți ani - 8 Martie

5 comentarii
La multi ani - 8 Martie
Astăzi este o zi specială. Este ziua tuturor femeilor, în special mamelor. Este ziua voastră, așa că m-am gândit să fac un articol special pentru voi. Pentru lumea întreagă ești doar o simplă persoană, însă pentru o anumită persoană, tu ești întreaga lume. Ce poate fi mai frumos decât să-ți auzi copilul spunându-ți "La mulți ai, mami!" ? O mamă simte prin telefon dacă ceva te doare sau te supără, simte dacă ești dezorientat sau dacă ai nevoie de ajutor. De ce s-a ales 8 Martie ca fiind ziua internațională a femeii? Care este povestea din spatele acestei zi?


Ziua de 8 Martie reprezintă o comemorare a muncitoarelor care au murit acu' 100 de ani într-o fabrică din New York. Angajatele fabricii au organizat un protest care a dus la fixarea unei zile în care sărbătorim femeia. Așa a apărut 8 Martie "Ziua Internațională a Femeii". În anumite zone ( de exemplu zonele baltice), 8 Martie reprezintă ziua mamei, însă oricum ar fi, noi sărbătorim femeia. 

De 8 Martie, vă doresc să aveți parte numai de bucurii, de zâmbete, de răsfăț și tandrețe. Să fiți iubite și să vă bucurați împreună cu familia de această zi specială. Cu siguranță și iubita mea va urmări acest articol și profit de ocazie să-i transmit un sincer TE IUBESC


Te iubesc!!

5 comentarii :

  1. Ce frumos.... si eu te iubesc <3

    RăspundețiȘtergere
  2. 8 martie nu a fost niciodată o zi prin care să glorificăm calităţile naturale ale femeilor (frumuseţe, farmec, isteţime, delicateţe, blândeţe), ci o sărbătoare prin care femeilor li se cultiva un fals sentiment de nedreptate, în scopul evident de a fi manipulate.

    RăspundețiȘtergere