Prima zi de muncă

2 comentarii
Prima zi de munca
M-am angajat recent ca grafician și asistent decorațiuni pentru Severin Shopping Center și ieri am avut prima zi de muncă. După ce am scris protecția muncii am primit ecusonul, pointer-ul de intrare/ieșire și pauză de masă, echipamentul Carrefour (bluză + tricou) și am făcut cunoștință cu colegii de echipă din departamentul DECO. Sincer să fiu, rareori  mai găsești echipă așa unită. Noi suntem trei în echipă, iar unul este șef ierarhic superior, însă ne tratăm ca pe niște colegi. Mai găsim în România așa ceva?

Majoritatea după ce ating rangul de "șef", te vor trata ca pe un nimic. Cam așa merge în România. Prof. dr. Ion I. Mutu avea o vorbă: "Dăi prietenului tău o funcție înaltă și ai să vezi cum te tratează cu adevărat."

Vouă cum vi se pare locul de muncă? Cum este atmosfera de acolo? Aștept răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii. Apropo, știu că ediția din "Și eu sunt blogger" a fost puțin amânată, însă promit că mă voi ocupa de ea zilele acestea. Stați liniștiti, nu v-am uitat. 

Vă invit să participați și la concursul "Abonează-te", pe data de 30 Martie alegem un câștigător. 

2 comentarii :

 1. Ionut Pleșnița15 martie 2014, 10:21

  Locul meu de munca (eu lucrez intr-un minimarchet de renume din Romania (nu dau nume) e mai bun, as putea sa zic decat celelalte locuri de munca ale mele. Momentan sunt bodyguard la un magazin Mega Image din Bucuresti si mai am inca patru colegi bodyguarzi. Si ca tine, pot spune ca noi suntem chiar destul de uniti intre noi. Insa sunt si momente in care trebuie sa fim foarte atenti, cand intra boschetarii sau tiganusii pusi pe furat. Odata a fost un golan care i-am zis sa-mi arate ce-avea in ghiozdan si n-avea nimic desi arata destul de dubios. DEci da, pot spune ca suntem chiar prieteni in afara muncii eu si colegii mei, Andrei, Mihai si Ionut, adica alt Ionut, in afara de mine :)).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut Ionut Plesnita,

   Stai liniștit, e foarte bine unde muncești, trebuie doar să fi atent că ... lumea-i pusă pe furat. Este foarte fain că și la voi se aplică același tratament ca și la mine. Sunteți o echipă și nu contează cine-i șef ierarhic superior. ^.^

   Ștergere