Și eu sunt blogger - Ediția #4

0 Comentarii
Acu' două săptămâni am deschis un topic de înscrieri pentru ediția numărul patru din seria "Și eu sunt blogger" unde după cum bine știți, vom critica blogurile înscrise sau cel puțin o parte din ele deoarece v-ați înscris foarte mulți. Critica sau recenzia se bazează pe câteva criterii pe care eu le consider importante, și anume: viteza de încărcare, optimizare, design și conținut. Seria va avea un oarecare decalaj între ediții deoarece recent m-am angajat și timpul meu liber s-a floștit :)


Un nou topic de înscrieri îl voi face în weekend, iar săptămâna viitoare sper să public o nouă ediție.

Din viata si bucatarie

Site: http://dinviatasibucatarie.blogspot.ro
Nișă: Culinar - General
Vechime: Iunie 2012
PageRank: N/A

Design și optimizare:
Din viata si bucatarie

Blogul se încarcă foarte greu, dar foarte greu. Ai foarte multe scripturi care pur și simplu termină viteză de încărcare, cum ar fi: scriptul mp3 player, ceasul flash, ș.am.d. Crede-mă, nimeni nu se va uita la ceasul dintr-un blog, ți-aș recomanda să faci curățenie prin template astfel încât să ridici viteza de încărcare. Imaginile nu sunt optimizate, iar articolele au o structură foarte...neinspirată. Ar fi mult mai bine dacă ai afișa doar o introducere în index, iar restul conținutului să fie accesat separat. Poți să abodezi și un design mai ...elegant și care să fie în ton cu tema. 

Conținut:

Îmi place conținutul. Articole ireproșabile. Îmi place faptul că pozele sunt realizate de tine și chiar gătești ceea ce publici. Te felicit! 

Deyush

Site: http://deyush.blogspot.ro
Nișă: General
Vechime: Decembrie 2012
PageRank: N/A

Design și optimizare:
Deyush

Deși tema aleasă este una default, mie îmi place. E destul de bine aranjat blogul. Ți-aș recomanda să înlocuiești contorul de trafic(Feedjit) cu unul mai mic și care să nu mănânce așa de mult din viteza de încărcare. De asemenea, ar fi bine daca-ai separa introducerea de curprins, ai mai economisi viteză de încărcare și primești trafic pe articol. În felul acesta, traficul pe articol este foarte mic deoarece nu are nevoie să intre pe articol ca să-l citească complet deoarece e afișat complet pe index, poate doar să lase comentarii.

Conținut:

Conținutul este ireproșabil și abordezi subiecte interesante. Te felicit! 

itveverywhere
Site: http://itveverywhere.com
Nișă: General
Vechime: Ianuarie 2014
PageRank: 3

Design și optimizare:
itveverywhere

Cu viteza de încărcare stai bine, nu am ce zice. Design-ul blogului este ok și îmi place faptul că separi introducerea de cuprins. Nu cumva url-ul trebuia să fie cu totul altcumva? "ItsEveryWhere" sau "ITeverywhere"? Categoriile le ai pus și în meniul principal și în etichete, de ce? Modifică meniul principal, pune alte linkuri, cum ar fi: Contact, Despre Mine, ș.a.m.d. 

Conținut: 

Eu te citesc pe tine de ceva timp, îmi place ceea ce scrii. Ține-o tot așa!

Pishky
Site: http://crash4crantz.wordpress.com
Nișă: General
Vechime: N/A
PageRank: 3

Design și optimizare:

Pishky

Design-ul este ok, blogul se încarcă rapid, iar structura este una foarte interesantă. Ți-aș recomanda să adaugi arhiva blogului, cel puțin mie mi-ar folosi un astfel de widget. De asemenea, ar fi bine să stabilești un anumit număr de articole pe index deoarece cu cât navighez în articole, cu atât scade și viteza de încărcare. 

Conținut:

Conținutul îmi place. Singurele articole pe care nu le citesc sunt cele din SuperBlog, în rest, mă pot considera un reader-spam! :))

Delaunu
Site: http://delaunu.info
Nișă: Personal
Vechime: Februarie 2014
PageRank: N/A

Design și optimizare:
Delaunu

Deși structura pe care o ai acuma, seamănă mai mult cu una pentru mobil decât pentru desktop, frate, mie îmi place. În mod normal tema e cam seacă, însă are ceva....îmi place! Îți recomand să faci un widget pentru arhivă și o pagină "despre mine", ar fi mai interesantă treaba. 

Conținut:
Jos pălăria. Ține-o tot așa!


Aștept comentariile voastre, iar dacă doriți, vă puteți răzbuna pe mine. Cum? Simplu! Critică și tu blogul meu pe site-ul tău! Abia aștept să văd ce ochi critic aveți! :D 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu