Concurs: Fotografia ta preferată

0 Comentarii
Fotografia ta preferata
O poză nu captează doar culori sau forme, ci şi emoţii. Imaginile au un impact emoţional foarte puternic, probabil de aceea suntem toţi în căutarea perfecţiunii atunci când vine vorba de o simplă fotografie, schiţă sau desen. Printre cele mai căutate articole de pe blog se află şi secţiunea tutoriale photoshop, aşa că m-am gândit să organizez un concurs special pe acestă temă. Dacă eşti pasionat sau poate chiar activezi în acest domeniu, te invit să participi la concursCum particip? 

Realizează un articol pe blog în care să detaliezi prima ta fotografie, cea mai bună fotografie a ta sau fotografia ta preferată. Include poza în articol împreună cu următoarele cuvinte cheie:

  • → tutoriale photoshop
cu linkul către: http://gandimrational.blogspot.ro/search/label/Tutorial%20Photoshop%20CS4

  • → tutoriale photoshop cs4
cu linkul către: http://gandimrational.blogspot.ro/search/label/tutoriale%20photoshop


Cele mai frumoase fotografii, urmate de cele mai interesante poveşti , vor primi un pliculeţ cu 10 fotografii la alegere în format digital (A4-satin). Fotografiile vor fi prelucrate într-un laborator special, iar mai apoi le vei primi în poştă. Concursul se va desfăşura în perioada 29 Aprilie-29 Mai. Îţi urez succes şi multă inspiraţie! ^.^

Regulament:

  1. Articol trebuie să aibă minim 300 de cuvinte. 
  2. Linkurile să fie dofollow. 


CONCURSUL A FOST ANULAT! 

0 comentarii :