De ce să ne creăm un blog?

2 comentarii
De ce sa ne cream un blog
Blogosfera românească crește pe zi ce trece, iar acest aspect nu poate decât să mă bucure. Sunt plăcut surprins să văd tineri care își exprimă ideile sau creațiile pe o platformă de genul acesta. Te-ai gândit vreodată să ai propriul tău blog? Care sunt beneficiile unui blog și cum ne-ar putea dezvolta sau îmbunătăți anumite aptitudini în viața reală? Crearea și administrarea unui blog are foarte multe beneficii, atât pe plan personal, cât și pe plan financiar. Despre toate acestea discutăm astăzi.


Dacă am defini statutul de blogger, ar suna cam așa: un blogger este o persoană care deține un site unde care își publică ideile sau creațiile într-o ordine cronologică. Frica de feedback-uri ne alungă de statulul de blogger. Cred că și tu te-ai gândit, la un moment dat, să îți creezi un blog, însă frica de comentarii negative ți-a creat un blocaj. De ce să ne creăm un blog? Află că statutul de blogger îți aduce foarte multe beneficii la care probabil nici nu te-ai gândit.

Haideți să enumerăm câteva:

 • →Îți oferă posibilitatea de a împărtăși ideile sau creațiile tale cu restul lumii.
Chit că vei publica o poezie, o poveste sau un desen, gândește-te că toate vor fi cunoscute ca fiind creațiile tale. Blogul îți oferă posibilitatea de a interacționa cu persoane din toate colțurile lumii. Poți astfel să cunoști experiențele altora, să împărtășești ideile sau creațiile personale, să îți dezvolți imaginația și gândirea.

 • →Îți dezvoltă aptitudinea de scriitor. 
Blogul ne învață cum să culegem roade și dintr-un pom uscat, iar pe viitor, dacă aplicăm aceeași teorie, putem ajunge să ne stăpânim anumite emoții și să atingem succesul în viață la o vârstă foarte fragedă. Blogul te maturizează și te învață să fii serios în ceea ce faci.

 • →Critica constructivă te pregătește pentru "viață". 
Blogul ne învață cum să culegem roade și dintr-un pom uscat, iar pe viitor dacă aplicăm aceeași teorie, putem ajunge să ne stăpânim anumite emoții și să atingem succesul în viață la o vârstă foarte fragedă. Blogul te maturizează și te învață să fii serios în ceea ce faci. 

 • →Îți poate aduce un venit suplimentar. 
Poți primi un venit suplimentar prin simplul fapt că ai un blog, iar la început îți va fi greu să crezi în vorbele mele, însă pe viitor vei învăța că munca ta va ajunge să fie apreciată chiar și de investitori. Poți primi bani prin simplul fapt că promovezi o anumită afacere sau site, fie printr-un articol, banner sau link.

 • →Îți dezvoltă noi aptitudini. 
Statutul de blogger îți deschide bariera către o gândire nelimitată. Nu știi niciodată la ce ești bun, până nu încerci să activezi în foarte multe domenii de activitate. 

 • →Prieteni noi, anturaj nou. 
Îți poți face prieteni noi, fie din zona ta sau din alte orașe. Îți poți crea un anturaj mai benefic pentru tine și poți învăța lecții valoroase despre viață de la oameni simpli. 

 • →Un plus de motivație și ambiție. 
Probabil îți dorești să ajungi în topuri și să fii foarte popular, iar pentru asta îți trebuie un strop de ambiție și motivație. Crede-mă! Blogul îți va oferi litri întregi!

2 comentarii :

 1. Ai dreptate,sunt de acord cu cele scrise de tine, pentru ca le experimentez pe propria piele. E frumos sa fi blogger pentru ca internetul iti ofera acces spre lumea intreaga!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună Mikyangel,

   Așa este. Foarte multe beneficii, iar blogosfera românească este deschisă pentru toată lumea.

   Ștergere