Întrebări și Răspunsuri - Ediția #4

0 Comentarii
A trecut aproape o lună de când am deschis topicul de înscriseri pentru ediția numărul patru din seria "Întrebări și Răspunsuri". Am primit foarte multe mesaje de la voi, în special pe e-mail. Astăzi am să răspund la toate întrebările voastre și poate împreună găsim soluții simple la probleme complicate. După această ediție voi deschide un nou topic de înscrieri unde îmi puteți adresa întrebări, fie personale, despre viață, psihologie, it sau poate chiar un sfat. Cel mai probabil voi deschide un nou topic de înscrieri după sărbătorile pascale. 


Anonim - 29 Martie 2014, 13:26 

Da, eu as avea o intrebare. Exista Karma?

Personal cred în legea karmei deoarece viața îți oferă fix ceea ce dai. Mie de multe ori mi s-a întâmplat să primesc ceea ce am dat. Personal cred că există Karma. 

Anonim - 29 Martie 2014, 15:27 

Eu de fel am o gandire mai...negativista...cum fac sa scap de aceasta gandire? 

Încearcă să nu te mai subestimezi și să îți păstrezi stima de sine la un nivel înalt. Găsește binele dintr-o experiență aparent negativă. Petreceți timpul liber așa cum îți place. Scoate-ți în evidență calitățile și acceptă-ți defectele. Motivează-te să reușești. Poți să aplici și Metoda Arborelui, te poate ajuta enorm de mult. 

Email anonim - 2 Aprilie 2014, 18:12

Cum sa ma las de fumat? Am incercat si cu tigari speciale, plasturi si tot nu reusesc. Nu inteleg de ce nu ma pot lasa. Ce sfat mi-ai putea da? 

Probabil nu ai căutat pe blog, însă am publicat un articol special pentru această problemă. Poate te ajută să te lași de fumat. Click Aici

Email anonim - 6 Aprilie 2014, 16:37

Cât costă o ședință la un psiholog specialist? 
Depinde de psiholog, poate să coste între 50 - 200 lei pe ședință. Desigur, diferă de la psiholog la psiholog. Probabil dacă alegi 10-15 ședințe, prețul lor va fi mai mic. În Severin, costă 70 lei pe oră, iar o ședință are obligatoriu două ore.

Email anonim -12 Aprilie 2014, 20:06

Ce cărți mi-ai recomanda? Vreau să aflu și eu cu ce se mănâncă psihologia!

Gândire rapidă, gândire lentă - Daniel Kahneman
Totul despre psihologia persuasiunii - Robert Cialdini
Puterea Nemarginita - Anthony Robbins
Conversații cu Dumnezeu - Neale Donald0 comentarii :

Trimiteți un comentariu