Curățenie profesională la domiciliu

0 Comentarii
Firme de curatenie
Serviciile de curățenie au evoluat și ele odată cu tehnologia. La început, erau acele firme care închiriau mașini de spălat, iar tu veneai cu hainele și în cam 30 de minute erau curățate. Însă totul s-a schimbat în momentul în care clienții și-au dorit să închirieze o echipă care să facă curățenie generală în toată casa. Gândiți-vă logic, nu este o ofertă foarte rea. Deja stau și mă gândesc la curățenia de Primăvară, unde petrec peste două sau trei zile spălând tot, de la subsol până la etaj. 


Pe lângă asta, oricât m-aș strofoca, nu aș reuși să fac curățenie precum o firmă specializată pe acest domeniu. În primă instanță, stai să te gândești la preț. Pot spune că prețurile sunt chiar foarte mici. Eu am găsit o firmă de curățenie care oferă servicii diverse la doar 5 lei (fără TVA) pe metrul pătrat. Poți apela la servicii pentru casă, apartamente, garsoniere, sau pentru compania ta. Aceste firme de curățenie îți asigură: 

→ Aspirarea parchetului, mocheta sau covoarelor. 
→ Ștergerea oglinzilor sau corpurilor de iluminat.
→ Curățarea și dezinfectarea unor elemente cheie, cum ar fi masa, farfuriile, ș.a.m.d. 
→ Ștergerea ușilor, ștergerea prafului din toate zonele accesibile și inaccesibile. 
→ Tratarea cu soluții speciale pentru elementele din lemn, sticlă, high-tech, ș.a.m.d. 
→ Colectarea și înlăturarea deșeurilor. 
→ Aerisire și odorizare completă. 


Merită să apelăm la serviciile unei firme de curățenie? Eu zic că da. Primul motiv ar fi comoditatea. Aceste firme de curățenie îți vor asigura casa din toate punctele de vedere, în timp ce tu îți poți vedea liniștit de treburi. Al doilea motiv, ar fi timpul. Gândește-te cât timp ai economisi. Eu aș sta cam două sau trei zile pentru a termina o curățenie generală (incompletă), însă serviciile unei firme de curățenie îți pot asigura o curățenie generală eficientă în doar câteva ore. Iar al treilea motiv ar fi prețul. Dacă dorești să cureți zece metrii pătrați, vei plăti 50 lei (fără TVA). Să fim serioși, prețul este foarte avantajos. 

În concluzie, poți apela la firme de curățenie specializate pentru a efectua o curățenie generală, fie pentru casa sau firma ta. Eficiență maximă la un preț foarte avatantajos. Voi ce părere aveți despre aceste firme de curățenie? Ați apela vreodată la serviciile lor? Aștept părerile voastre în secțiunea de comentarii. 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu