Gândim Rațional - Web 2.0 BETA

4 comentarii
Gandim Rational 2.0
Din câte ați observat, blogul a trecut la o nouă versiune. O versiune premium care oferă mult mai multe facilități. Desigur, momentan încă lucrez pentru a rezolva toate bugurile, însă cel mai probabil într-o săptămână voi ajunge la o versiune stabilă 2.0. O rugăminte am la voi. Dacă cumva depistați buguri, vă rog să-mi lăsați un comentariu cu mai multe informații, iar în cel mai scurt timp posibil voi încerca să le rezolv. Față de versiunea precedentă, WEB 2.0 oferă o viteză de încărcare mult mai bună și fiind un template responsive, pe parcurs am să vă prezint și câteva comezi pe care le puteți utiliza.


În perioada următoare urmează să configurez setările SEO și să rezolv bugurile depistate. Cum vi se pare noul design? Aștept părerile voastre în secțiunea de comentarii. 

Buguri depistate recent: 

 • Configurarea unor fonturi cu diacritice - Rezolvat
 • Afișarea comentariilor cu G+ - Rezolvat

4 comentarii :

 1. Imi placea mai mult prima versiune, dar e doar o parere. Imporatant este sa fie mai buna, mai performanta aceasta versiune si inteleg ca este. Succes!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună Adriana,

   Într-adevăr, nu mai este așa colorată, dar este mai performantă! ^.^
   Mulțumesc! Succes și ție! ^^

   Ștergere
 2. Cat traim ,existam. Anonimatul inseamna lasitate si recunoasterea slabiciunilor .Temeri prea multe pentru sine ,identitate neindentificata.Non-existenta...efort nesemnificativ,

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut Anonim,

   Ce legătură are non-existența cu versiunea mea 2.0? :))

   Ștergere