Povestea lui James Vujicic

2 comentarii
Povestea lui James Vujicic
Odată ce te naști, ai primit o menire. Ai primit talente pe care trebuie să le descoperi. Ai primit un chip de înger și un corp de oțel. Tot ce contează în viață este atitudinea. Indiferent de problemele pe care le ai, indiferent ce crede lumea despre tine, dacă lupți, visele se pot îndeplini. Astăzi am să vi-l prezint pe Nicholas James Vujicic, un life trainer foarte special, nu neapărat prin cazul lui, ci prin puterea lui de a motiva și de a vindeca oameni. Mai jos aveți un video care se numește "Fără brațe, fără picioare, fără griji". V-aș ruga să-l urmăriți cu atenție și în secțiunea de comentarii aștept părerile voastre.


"No arms, no legs, no worries" - Nicholas James Vujicic


În acest videoclip, Nicholas Vujicic ne vorbește despre motivație, despre succes și despre viață. Este foarte important să ne știm problemele și să încercăm să le rezolvăm. Da, poți consuma alcool și alte substanțe care te vor ajuta să uiti temporar de probleme, însă dimineața vei reveni la normal. Cu aceleași probleme. Fii recunoscător pentru ce și păstrează zâmbetul cu tine orice s-ar întâmpla. Vă las să urmăriți videoclipul pentru a afla mai multe. Aștept părerile voastre în secțiunea de comentarii.

Respect!

2 comentarii :

 1. Omul ăsta este cel mai bun exemplu , că nimic nu este imporibil în viață! Poți iubi , indiferent de aspectul fizic. Uneori ne axăm pe anumite lucruri care nu le avem,și uităm de ce avem lângă noi...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut/Bună Anonim,

   Din păcate aşa este, iar povestea lui James Vujicic a făcut înconjurul lumii schimbând zeci de persoane. Sper totuşi să schimbe şi gândirea românilor.

   Ștergere