Tu ce ţi-ai propus să realizezi anul acesta?

2 comentarii
Obiectiv / Resolutiile mele
În fie care an ne fixăm anumite obiective/rezoluţii pe care dorim să le îndeplinim într-un anumit interval de timp. Tu ce ţi-ai propus să realizezi anul acesta? Care sunt principalele tale obiective pentru anul acesta? Vă aştept comentariile în secţiunea de mai jos. Cine ştie? Poate ne putem ajuta reciproc. Până la urmă, suntem o comunitate, aşa-i? Mai jos aveţi şi obiectivele pe care eu mi le-am propus pentru anul 2014. Dacă anul trecut obiectivul meu principal a fost să promovez examenul de Bacalaureat, anul acesta lista este un pic mai mare.


Obiectivele mele pentru anul 2014:
 • Aş dori să petrec mai mult timp cu iubita mea şi să ne îndeplinim planurile noastre.
 • Un obiectiv care va trebui să-l îndeplinesc cu stricteţe ar fi să intru la buget. 
 • Un alt obiectiv pe care vreau să-l ating, ar fi să găsesc un job mult mai bine plătit pe domeniul IT, iar programul să fie destul de flexibil astfel încât să pot învăţa şi pentru facultate. 
 • De asemenea, pe lista mea se află şi update-ul PageRank în care sper să primesc un punctaj destul de bun. Ţintesc spre PageRank 2-3, însă am puţine emoţii, deoarece Google mereu ne surprinde cu algoritmul său destul de ciudat din update-urile PR. 
 • Vreau să strâng bani pentru a cumpăra o consola Xbox şi un LED :)) În mod special pentru FIFA.
 • Imediat după ce reuşesc să-mi cumpăr consola şi LED-ul, vreau să deschid un cont bancar şi să-mi depun lunar economiile. 
Voi ce obiective aveţi pentru anul acesta? Aştept părerile voastre în secţiunea de comentarii! ^.^ O zi bună să aveţi! 


Respect! 

2 comentarii :

 1. Interesant sa iti faci o lista de obiective pentru 2014 la sfarsitul verii. Mi-am facut si eu o astfel de lista, insa la inceput de an, ai niste obiective frumoase si decente. Iti urez success la intrarea la buget in primul rand pentru ca pare cel mai inal obiectiv, dar iti urez mult success in realizarea tuturor itemilor :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut Zet,

   Mulţumesc! Îţi urez şi ţie mult succes în îndeplinirea obiectivelor pe care ţi le-ai propus. În orice caz, ţine capu' sus! :) Că prin încercări vom tot trece!

   Ștergere