Calm - Aplicația care te ajută să meditezi

0 Comentarii
Calm - aplicatia care te ajuta sa te relaxezi
Foarte multe persoane m-au întrebat de ce meditez și ce metode folosesc în acest proces. Ei bine, ca să am un somn cât mai liniștit, folosesc aplicația "Calm - Meditate, Sleep, Relax" lansată pentru Android și iOS. Desigur, există și varianta de a te bucura de aceeași experiență și pe PC, accesând site-ul Calm.com. Aplicația îți pune la dispoziție foarte multe sesiuni de relaxare, care-ți vor oferi atmosfera necesară pentru a medita și pentru a-ți îmbunătăți somnul. În timpul meditațiilor audio, vor rula și imagini care vor contribui la menținerea unei gândiri curate. 


Site-ul/Aplicația este împărțită în două mari categorii: 
  • Guide Calm
  • Timer 
În secțiunea "Guide Calm" vei învăța cum să te relaxezi și prin ce pași trebuie să treci. Desigur, la fiecare pas vei fi îndrumat de aplicație. 
  1. Introduction - 6 minute
  2. Posture - 6 minute 
  3. Mindset - 7 minute 
  4. Body - 7 minute
  5. Breath - 7 minute
  6. Patience - 8 minute
  7. Practice - 10 minute 

Calm - aplicatia care te ajuta sa te relaxezi
În secțiunea "Timer" vei beneficia de câteva sesiuni foarte mici de relaxare, în funcție de pauza pe care o ai. Să zicem că ești la serviciu și ai 30 de minute pauză și ai dori să te calmezi și să elimini stresul acumulat. Intri în aplicație, alegi cateogria "Timer" și selectezi modulul de 30 de minute. Aplicația este dezvoltată în Lb. Engleză și o poți descărca gratuit din Google Play sau Appstore. Înainte de a medita, asigură-te că telefonul este setat pe mod avion. Este foarte important să nu fi deranjat în timpul medițațiilor. Îți recomand să folosești căști atunci când meditezi cu ajutorul aplicației "Calm", indiferent că ești pe PC sau pe telefon. Aștept părerile voastre în secțiunea de comentarii. Respect! 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu