Prietenia dintre un bărbat și o femeie

0 Comentarii
Prietenia dintre un barbat si o femeie
Recent cineva m-a întrebat dacă poate exista o prietenie între un bărbat și o femeie. Răspunsul este la mintea cocoșului, însă din cauza societății în care trăim, gândirea noastră intră în contradicții. Psihologic vorbind, o relaţie de prietenie dintre un bărbat și o femeie, poate fi mai puternică decât o prietenie între două persoane de același sex. De ce nu poate exista o prietenie între un bărbat și o femeie? Simplu. Deoarece ți-e frică că lumea te va judeca, iar în curând vei primi replici din partea prietenilor tăi. Deoarece societatea îți impune acest lucru. Probabil ai auzit deja replicile pe care urmează să le primești...sau acele vorbe "înțelepte" pe care unii țin să le afirme mereu: "Ei se iubesc, însă nu doresc să strice o prietenie!" sau "Sunt prieteni, deoarece relaţia de iubire nu a funcţionat!".

Probabil unii considerați că prietenia dintre o femeie și un bărbat este imposibilă, deoarece punem în comun două gândiri "diferite", iar un bărbat poate înțelege mai ușor un bărbat și o femeie poate înțelege mai ușor o femeie. Nu este deloc așa. Când vine vorba de iubire, de relații, concepţii despre lume și societății, femeile se înțeleg cel mai bine cu bărbații. Psihologia bărbaților este simplă. Bărbații doresc înțelegere și afecțiune. Cum le poate primi pe ambele? Simplu. De la o femeie. Probabil pentru mulți bărbați, această trăsătură de caracter este cea mai apreciată. Precum femeile, și bărbații doresc să aibă parte de stabilitate, de comunicare liberă, de laudă și de încurajări. Relația de prietenie dintre un bărbat și o femeie este ca un puzzle. Piesa pe care femeia nu o are, o deține bărbatul și vice-versa. O femeie poate ridica un bărbat mai mult decât îţi poţi imagina. Fac o mică paranteză. Este şi o mică povestioară pe seama aceasta. 

Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii, a ieşit într-un restaurant cu soţia lui. Soţii comanda, iar chelnerul vine să le servească masa. Coincidenţă sau nu, chlenerul era fostul iubit al Primei Doamne. Obama îi spune soţiei:
Obama: "Vezi, iubit-o! Dacă nu eram împreună, nu mai erai soţia preşedintelui, ci soţia unui chelner!"
Soţia lui Obama: "Nu, iubitule! Dacă eram cu fostul meu iubit, el devenea preşedintele Americii!


Bărbaţii vor să fie ridicaţi, iar un prieten nu îţi poate oferi susţinerea necesară, însă o femeie da. În concluzie. Nu ezita să-ţi dezvolţi o relaţie de prietenie cu o femeie. Probabil te poţi baza pe ea mai mult decât pe un prieten. Aştept părerile voastre în secţiunea de comentarii de mai jos! ^.^ 

Respect!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu