Asigurare de sănătate internaţională

0 Comentarii
MediHelp InternationalÎn viaţă trebuie să fi precaut. În viaţă trebuie să înveţi să ocoleşti mereu problemele, iar dacă nu le poţi ocoli trebuie să existe mereu un plan B. Într-adevăr, sistemul medical din România lasă de dorit, iar oricâte asigurări ai avea, medicul tot îţi va cere şpagă. Cu timpul, s-au înfiinţat şi asociaţii care oferă asigurări private de sănătate cu acoperire atât naţională, cât şi internaţională. De ce este atât de important să avem o asigurare medicală internaţională? Până la urmă, care sunt beneficiile ei? Despre asta vom vorbi astăzi. În cazul în care vei avea nevoie de spitalizare într-o ţară străină, MediHelp International îţi va oferi acces la spitale publice şi clinici private. Pe lângă faptul că îţi deschide uşa către un spital sau o clinică profesională, MediHelp International acoperă toate cheltuielile de spitalizare, inclusiv costurile pentru intervenţiile chirurgicale. În cazul bolilor grave, cum ar fi cancerul, vor fi acoperite toate cheltuilelile chirurgicale şi spitalizare, tratamentul în ambulatoriu şi medicamentele ulterioare. O astfel de asigurare de sănătate internaţională îţi poate asigura cam toate cheltuielile, iar contribuţia este minimă. Personal, recomand planul "MediHelp Superior" pentru familia ta, deoarece vă oferă foarte multe beneficii, cum ar fi: 

  • Limita de acoperire a poliţei: 2,5 milioane euro
  • Beneficii de transplant până la: 250.000 euro. 
  • Acoperire totală pentru spitalizare, medicamente, ambulatoriu, intervenţiile chirurgicale şi îngrijire în maternitate. 
MediHelp International
Este important să alegem o firmă de asigurări serioasă, iar eu consider că MediHelp International se află în topul furnizorilor de asigurări medicale. În anul 2008, MediHelp a încheiat un parteneriat cu Microsoft pentru devoltarea  afacerii, implementând sistemul "Microsoft Dynamics CRM 4.0". 

Siguranţa familiei tale trebuie să fie mereu pe primul loc, iar din câte observi, sănătatea atârnă de un fir de aţă. Azi poţi să fi sănătos, iar mâine să zaci în spital, iar orice "îmbrăţişare" sau suport este binevenit. Acesta este motivul pentru care a luat naştere MediHelp International. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site şi să ceri o ofertă prin formularul integrat pe site sau poţi suna la numărul +40 21 222 0593. Odată ce ai ales un plan de asigurare, echipa MediHelp se va ocupa de siguranţa ta şi a familiei tale. Bazându-se pe cei 15 ani de experienţă în domeniu, MediHelp te va ajuta să alegi planul perfect pentru tine şi familia ta. Echipa MediHelp îţi va explica fiecare beneficiu, astfeâ vei înţelege mai bine ce se întâmplă în cazuri în care spitalul nu este inclus în lista oficială sau în cazul în care medicamentele nu se pot achiziţiona. Stai liniştit, faţă de alţi "provideri" de asigurări, MediHelp International oferă decontare directă, iar fie că spitalul este listat sau nu oficial, tu tot vei beneficia de ajutor din partea echipei. 

Să nu uităm că MediHelp este de 10 ani lider în domeniul asigurărilor în Europa Centrală şi de Est, iar marturiile partenerilor actuali spun multe despre seriozitatea de care dau dovadă. Cei mai mari parteneri cu care MediHelp colaborează (în România) sunt: Rompetrol, Carrefour, elite Caffe, Tempo Advertising şi alte câteva nume sonore. MediHelp vă ajută să beneficiaţi de cele mai bune servicii din domeniul medicinei internaţionale, iar cu ajutorul unei asigurări medicale internaţionale, vei avea mereu o uşă deschisă către cele mai bune spitale şi cei mai buni medici din Europa. Parcă te simţi mult mai însiguranţă când ştii că familia ta nu este ocrotită numai de tine, ci şi de o companie internaţională profesională. 

Acum că ai aflat mai multe despre serviciile oferite de MediHelp International, tu cam ce plan de asigurări ai alege? 

Te întreb, deoarece până la sfârşitul lunii Decembrie (2014), vei beneficia de 5% discount pentru orice plan de asigurare internaţională. Personal aş alege planul "Superior", deoarece se potriveşte stilului meu de viaţă, iar beneficiile fac faţă traiului pe care-l experimentăm zilnic în România. Planul "Superior" îţi oferă tot ce ai nevoie pentru a face faţă eventualelor probleme de sănătate, iar MediHelp va fi mereu acolo pentru a te susţine din toate punctele de vedere. 

Aştept părerile voastre în secţiunea de comentarii, iar în cazul în care aţi apelat deja la serviciile lor, spune-ne cât de important este să ai alături de tine o companie de asigurări internaţionale. Ai fost nevoie vreodată să apelezi la serviciile lor? 

*Acest articol participă la concursul naţional de blogging, Super-Blog.

Bibliografie:
MediHelp International, Studiu de caz: Implementare Microsoft Dynamics CRM 4.0.
microsoft.com/romania/business/studiu_de_caz/Medihelp_CRM.aspx

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu