Cuceritorul este de fapt un gentleman!

2 comentarii
Cucerire Superblog 2014
Îmi place să fiu cucerit și să cuceresc, iar de-a lungul timpului mi-am creat o strategie. Cu siguranță voi avea timp în viitorul apropiat să dezbatem acest subiect, însă astăzi ne vom axa mai mult pe igienă, iar la final, am să vă povestesc prima mea cucerire. Igiena personală este foarte importantă. Nu neapărat pentru o cucerire, însă trebuie să fie importantă pentru tine. O igienă personală completă îți oferă un plus de comfort, un plus de sex-appeal și desigur, un zâmbet în plus într-o cucerire. Trebuie să ți cont că noi transpirăm mult mai ușor decât femeile, pielea noastră fiind mult mai groasă, iar conținutul de colagen este mult mai ridicat. Tenul gras este mai des întâlnit în cazul bărbaților, iar acea grăsime subcutanată îți poate pune probleme încă din adoleșcență, iar un adevărat vânător știe că orice căprioară este atrasă prima oară de ceea ce vede. Este atrasă de acel farmec pe care rar îl poți întâlni. Așa că...îți recomand să fii tu însuți. 

Personal țin foarte mult la igienă. Vara fac duș și de 3 ori pe zi, iar lunar plătesc cam 50% din factura la apă. O femeie este dependentă de prima impresie, de primul contact vizual. O femeie recunoaşte un bărbat îngrijit încă din primele minute de conversaţie. În opinia mea, o cucerire perfectă se bazează pe trei aspecte:


 • Prima impresie şi contactul vizual. 
Dacă eşti o persoană ingrijită, atunci din prima ai o bilă albă. Este important să creezi un echilibru în igienă, aspect şi parfum. Poate nu îţi dai seama, dar femeile sunt atente la fiecare detaliu. Aşa că nu ezita să ţi cont de orice. 

 • Comunicarea
Este important să comunici cât mai mult, să o faci să fie cât mai interesată de tine şi să abordezi subiecte interesante pentru ambele tabere. Nu uita să zâmbeşti şi să îţi pui în evidenţă atât calităţile, cât şi defectele. 

 • Zâmbetul de final
Dacă ai făcut-o curioasă şi doreşte mai multe detalii de la tine, atunci nu ezita să le oferi într-o conversaţie viitoare la un restaurant. 


Am să vă povestesc şi cum am cucerit prima mea prietenă în clasa a VIII-a. Eram tare mic, însă nu aveam nevoie de multe cunoştinţe pentru a cuceri o fată. Simţeam că totul porneşte din inimă, iar dacă poţi oferi un grăunte de iubire într-un mod inedit, femeia îţi va veni în braţe. Asta am şi făcut. Am cumpărat ciocolăţele şi am scris zile întregi la nişte bilete. Ca să înţelegi mai bine, fiecare bilet avea câte o întrebare, iar dacă mă cunoştea foarte bine, ştia să răspundă. Răspunsul o trimitea într-un alt loc fix unde se afla o altă cutie. Dacă rezolva toate aceste provocări, îmi detecta locaţia. Când am terminat orele i-am spus:

-"Vezi că mâine după ore vei primi câteva provocări prin mesaj. Vrei să accepti provocarea?"

Nu a apucat nici să clipească şi deja îmi răspunsese afirmativ. Seara am pregătit cutiile. În cutie puneam provoacarea şi o recompensă (ciocolată). M-am gândit la trei provocări, iar după ore am început jocul. I-am spus că prima provocare începe în scara unde fumez eu des. Desigur, ştia unde se află, iar deasupra de tabloul de curent am pus cutia cu "surprize". Prima cutie se îndrepta către băncuţa noastră. Ca să mă asigur că nu fură nimeni cutia, am stat pitit şi când o observam că se aproprie, lăsam provocarea şi plecam. Desigur, nu a durat mult până când ea să ajungă. A doua provocare a fost să rezolve un puzzle foarte simplu. Puzzle-ul crea o hartă către a doua provocare. Surprinzător, la rezolvat destul de repede. În a treia cutie am pus fix locaţia mea, iar când a sosit...am aşteptat-o cu un buchet de trandafiri şi cu o pancardă pe care scria "Felicitări! Ai ajuns la inima mea!"

A fost cel mai frumos moment pe care l-am trăit. Atunci am învăţat că nu contează ceea ce oferi. Ci contează modul în care îl oferi. 


Respect! 


*Articolul participă la concursul naţional de blogging, Super-Blog.eu. 

2 comentarii :

 1. Foarte frumosa ideea de surpriza. Imi amintesc ca si eu am facut o ... si a fost senzationala... Eu am fost putin mai binecuvantata , oamenii nu mi au luat ce lasasem acolo :))) chiar daca se aflau la cativa centimetrii de ''inventiile mele ''... Dupa parerea mea astea sunt adevaratele surprize care au o foarte mare valoare... o felicitare scrisa, un biletel, o floare presata , un desen abstract ... astea sunt importante. Peste ani o sa te uiti la ele impreuna cu persoana respectiva si o sa aveti o rememorare excelenta á unor perioade unice din viata . Interesant articol, felicitari !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună,

   Aşa este. Ştii cum se spune, nu contează ce îi oferi, ci modul în care-l oferi.

   Ștergere