Cum aş petrece momentele într-o Toyota Aygo?

0 Comentarii
Toyota Aygo SuperBlog 2014
Aş vrea să facem împreună un test de imaginaţie. Haideţi să ne imaginăm că la vârsta de 18 ani, odată ce am luat permisul, primim cadou o maşină jucăuşă, o maşină care emană doar energie şi distracţie. La ce să ne aşteptăm? Desigur, când te gândeşti la o maşină pusă pe distracţie, te gândeşti la o Toyota Aygo. De ce? Uită-te la ea. Deja îmi și imaginez cum aș petrece timpul cu o astfel de mașină...

Această mașină ar juca rolul unui Cupidon pentru mine. Toyota Aygo atrage priviri. Deci, dacă ea atrage priviri...implicit, intru și eu în această ecuație. Îmi imaginez o petrecere în camping. Muzica un pic mai tare, iar luminile să meargă alternativ astfel încât să creeze un X pe o folie de aluminiu pusă strategic pentru a lumina "ringul de dans". Îmi imaginez primul challange între mine și tata pentru cea mai bună parcare cu spatele. Îmi imaginez și prima ceartă cu tata când va afla că Toyota Aygo are camere pe spate pentru parcare. Îmi imaginez o noapte romantică alături de iubita mea într-o Toyota Aygo. Ne-am aranja confortabil în mașină, aș conecta telefonul la mașină și cu ajutorul tehnologiei "mirror link" aș porta filme pe display-ul mașinii. Și ca să mă asigur că voi rabata scaunele din spate...voi rula "The fault in our stars". Pe lângă faptul că Toyota Aygo este o mașină "fun to drive", este și una "safe to drive" având comezi pentru a limita viteza în funcție de zona în care conduci. Deci, spre deosebire de tata, eu și Toyota Aygo nu vom merge deloc pe la "Taxe și Impozite". Mașina consumă foarte puțin...și cu siguranță îmi va da voie la distracție mult mai des. Până la urmă, sloganul mașinii este "Go fun yourself", așa-i? 


Mai rămâne un singur lucru de făcut. Momentan eu nu am prietenă...deci...în ce versiune de Aygo ai dori să urmărim un film? 

Toyota Aygo SuperBlog 2014


*Articolul participă la concursul naţional de blogging, Super-Blog.eu.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu