Dacă n-ar exista epilarea?

0 Comentarii
Femeia cu mustata
Sincer. Acest subiect mă pasionează foarte mult, deşi sunt bărbat. Eu consider că un bărbat îngrijit, nu este acela care zilnic îşi face duş, ci acela care mai are grijă şi de alte aspecte intime printre care se află şi epilatul. Am trăit pe pielea mea foarte multe, iar din experienţa mea personală, vă spun că pensatul şi epilatul, ar trebui să facă parte şi din rutina bărbaţilor. Multe femei spun că nu suportă atunci când bărbatul este pensat şi că arată mai frumos cu o "monosprânceană". Serios?
ceara de epilat
Eu nu cred că contează aşa de mult părerea femeilor despre noi, cât părerea noastră despre noi înşine. În liceu am avut un coleg care nu se epila şi atunci când jucam fotbal toate fetele râdeau de el. Aşa că de ce ţi-ar păsa de o simplă părere? Atâta timp cât tu eşti comfortabil într-un anumit ambient, foarte bine pentru tine. Prima oară când m-am epilat am folosit ceară. Ţin minte că mi-a umplut mătuşa piciorul de ceară şi mi-a spus că nu doare, doar trage un pic şi este totul ok. Ţin minte că am înjurat în toate modurile, iar eu de obicei nu prea înjur. Când a tras tare de ceară am luat tot alfabetul de înjurături la rând. :)) Pe bună dreptate. Chiar durea. Însă să fim serioşi, cum ar arăta lumea fără aceste tehnici de epilat? Da, frumuseţea stă în interior, dar în primul rând va conta contactul visual, iar mai apoi ceea ce eşti şi ceea ce gândeşti. Mama mea este maniacă în domeniul curăţeniei, iar de la ea am moştenit şi eu asta. Vreau să fie mereu curat în casă. Să fiu mereu curat şi să ţin la igiena mea intimă. Însă ştiţi ceva? Dacă nu ar fi existat această tehnologie şi aceste metode de a te epila şi de a te înfrumuseţa, probabil că noi între noi ne-am aprecia mai mult pentru ceea ce suntem, nu pentru că arătăm într-un anumit mod şi pentru că ne permitem anumite lucruri. 

Acum să revenim. Dacă tot avem parte de aceste metode de înfrumuseţare...de ce nu? În primul rând, ceară de epilat de unică folosinţă nu aş folosi. Niciodată. Nici să nu aud. Never, ever! În schimb...aş folosi un aparat sau pur şi simplu acea cremă (d)eplilatorie. În al doilea rând, dacă ar fi să-mi imaginez cum ar arăta lumea fără tehnologia aceasta...hmmm, probabil că nu ar mai exista aceste diferenţe între rangurile societăţii. Probabil am acorda mai multă atenţie pe om, nu pe aspectul acestuia. Tata are mustaţă şi ştiu că mereu ascultă o melodie care se dedică tuturor mustăcioşilor (Emilia Ghinescu - mie imi plac mustatile). Dacă n-ar fi existat aceste metode de epilat, probabil că atunci când se canta melodia de mai sus, se ridicau în picioare şi femeile şi bărbaţii. :)) Imaginaţi-vă doar.

Concluzia? Dacă tot beneficiem de aceste metode de înfrumuseţare, eu zic că atât femeile, cât şi bărbaţii, să se folosească de ele. Însă să nu uităm un lucru. Dacă tot ne înfrumuseţăm pe exterior, eu zic să o facem şi în interior! ^.^


Respect!


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu