Dicţionarul ilustrat al gesturilor

8 comentarii
Dictionarul ilustrat al gesturilor
Femeile tinere îşi ţin ţigara cu vârful în sus. Bărbaţii îşi ţin ţigara cu vârful în jos, iar simulaţii o palmează deseori ori. De exemplu, ştiai că dacă-ţi încrucişezi braţele, vei putea observa că un braţ îl domină pe altul? Gesturile sau ticurile ne dau de gol în multe privinţe. De o bună perioadă de timp, studiul asupra minciunii a luat amploare, iar în câţiva paşi simpli poţi învăţa cum să detectezi un mincinos. Dictionarul ilustrat al gesturilorAcest studiu, plus altele 1.000 au fost explicate în cartea "Dicţionarul ilustrat al gesturilor", scrisă de Joseph Messinger. O carte pe care am primit-o şi eu din partea echipei Litera. Această lucrare îţi permite decodificarea cu uşurinţă a peste 1.000 de gesturi ale vieţii cotidiene. Vei învăţa cum să verifici dacă o persoană minte, dacă este introvertită sau extravertită, dacă este o persoană dominantă sau care doar caută "atenţie". De exemplu, atunci când o persoană stă aşezată cu picioarele îndoite pe lângă trunchi, ea emană nelinişte. Mai nou, observăm cum fetele folosesc acea muşcătură de buză pentru a atrage. Ştiaţi că atunci când o femeie îşi muşcă buza inferioară, ea îşi exprimă o teamă la mod general? Sau când repetă gestul într-o situaţie de seducţie, aceasta poate traduce un sentiment de exaltare amoroasă. 


Dacă v-am făcut curioşi şi doriţi să cunoaşteţi mai multe despre gesturile oamenilor din jur, vă invit să cumpăraţi cartea "Dicţionarul ilustrat al gesturilor", scrisă de Joseph Messinger. Momentan, cartea se află pe rafturile librariei şi costă doar 50 lei, însă dacă vă grăbiţi, puteţi beneficia de reducerea de 30% şi o să plătiţi doar 34.90 lei. 

Click aici pentru a cumpăra cartea.

Dictionarul ilustrat al gesturilor
Dictionarul ilustrat al gesturilor

8 comentarii :

 1. ce consistenta e cartea! :) chiar m-ar interesa si pe mine cum sa detectez si sa descifrez orice gest!

  multumesc pentru recomandare

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut Valentin,

   Nu ai pentru ce. Te invit să comanzi cartea şi să o studiezi în amănunt. Te va ajuta mult pe viitor! ^.^

   Ștergere
 2. Domeniul este foarte interesant. Ma fac mentalist! :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Am tirmis comanda. Chiar snt tare curios daca pot deveni mai dominant si daca pot identifica mai usor persoanele dominante.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut @Tavi Andrei,

   Chiar îţi recomand să citeşti cartea, deoarece vei găsi profilul dominant în funcţie de indicele anatomic.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Ilustraţiile grafice sunt bine venit oricând, nu? :))

   Ștergere