Distracţia pentru orice vârstă

0 Comentarii
Recent am aflat de existenţa unui parc de aventură la Straja. Sincer, până acu' n-am mai auzit de un astfel de parc, însă din ce văd...e un loc în care m-aş acomoda foarte repede. Uneori se activează în mine acea jumătate copilăroasă, uneori este un atu, alteori un defect, însă când am lângă mine oameni în adevăratul sens al cuvântului, atunci devin sufletul petrecerii. Încă de mic, tata m-a învăţat să aleg expediţiile montane. Deseori mergem în expediţii cu cortul la Băile Herculane şi petrec chiar şi o săptămână împreuna cu familia şi prietenii apropiaţi.
SuperBlog 2014
Pozele de anul trecut nu le mai giăsesc, mai mult ca sigur se află în DVD-urile pe care tata le ia cu el, însă am găsit o poză de acu' doi de ani când am fost la Schit. Dacă ar fi să aleg între o excursie la Constanţa şi una la munte, cel mai probabil aş alege muntele. Ce poate fi mai frumos decât un grup mare de prieteni strânşi lângă un foc mare de tabără, prăjind bezele sau cântând melodiile noastre preferate? Este un sentiment foarte relaxant care te detaşează de problemele de acasă sau serviciu. În acele momente poţi spune că te relaxezi atât mental, cât şi fizic. Mi-ar place să trăiesc o experienţă asemănătoare într-un parc de aventură. Cel mai probabil într-un asemenea parc, distracţia este pe primul loc. Adică, uitaţi-vă şi voi la pozele de mai jos. Cum să nu te distrezi? 


SuperBlog 2014
SuperBlog 2014


Un astfel de sejur Straja costă foarte puţin. Adică, intrarea costă 10 lei pentru copii, 15 lei pentru adulţi ,iar dacă sunteţi în grupuri vă va costa doar 5 lei. Deci, dacă eşti prin zonă, aruncă un ochi şi peste acest parc de aventură Straja. Cu siguranţă vei avea parte de o distracţie pe cinste! :)) 

Vacanţă Straja, vezi că sosesc! ^.^

*Articolul participă la concursul naţional de blogging, Super-Blog.eu.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu