Munca unui "sendvişolog"

2 comentarii
Delaco 2014 Super Blog
Eu sunt genul de persoană care dacă nu mănâncă ceea ce îi place, atunci îşi face ceea ce îi place. Am foarte multe reţete culinare care...nu-mi prea fac cu ochiul, însă nu sunt nici foarte fiţos. Atunci când nu am foarte multe privizii, îmi fac un sendviş. Eu le numesc senviş-urile de buget, nu sunt nici complexe şi nici scumpe. Personal, dacă încălzesc două felii de pâine şi pun nişte muştar după...nu vă puteţi imagina cât de rapid îl devorez.

 Dacă vreţi să-l faceţi un pic mai premium, atunci vă invit să îl decoraţi un pic. Primul strat, cremă de brânză, iar apoi să puneţi o felie mai groasă de şuncă. Desigur, să nu uităm de sos-uri. Eu personal am preferat muştar sau ketchup până acum, însă dacă cumva găsiţi sos-ul SAMURAI, vă invit să îl încercaţi. Este un sos mai picant, însă merge pe orice sendviş. 

Superblog 2014 Delaco
În stânga aveţi sendvişul dedicat persoanelor care stau la bloc. Pentru un astfel de sendviş se potriveşte perfect combinaţia roşii/gogoşar cu un pic de salată, iar într-un sendviş salamul, brânza şi şunca dau savoare. De ce se potriveşte acest sendviş pentru cei care stau la bloc? Simplu. Este mare şi organizat pe straturi. Acu'...nu cred că vi se aplică dacă staţi la parter, nu? :)) 
Desigur, în vârf se află roşia care...ar imita staţiile de radio-recepţie sau paratrăznetul. 


sursa: http://bit.ly/1tyZYAG

Superblog 2014 Delaco
De data aceasta am pregătit un sendviş mai special şi se dedică persoanelor care studiază teoriile conspiraţioniste. Sendvişul este creat din două felii de pâine tăiate în triunghi, astfel încât să imite piramida Illuminati, iar in partea superioară am ales carne de porc (porc, animalul atât de temut în seria SAW), câteva feliuţe rotunde de ceapă, astfel încât să imite iluzia hipnozei şi desigur, un ou tăiat în două aşezat în partea superioară care să imită ochii a-tot-văzători.

sursa: http://bit.ly/1tz0AGB


Superblog 2014 Delaco
Sandwich-ul de mai jos este dedicat celor care adora desenele Disney, iar ca să-l creezi pe "Bucşă" nu durează mult. Prima oară aşezăm pe un platou o felie de pâine graham. Primul strat, cremă de brânză, însă să fie aşezată astfel încât să imite parbrizul. După, tăiem feliile de pâine astfel încât să-l creăm pe Bucşă (ca în imaginea din stânga). Vă invit desigur să folosiţi cremă brânză natur de la Delaco. Ar merge perfect în crearea acestui sendviş pe care copilaşi îl vor adora. Puteţi să adăugaţi opţional câteva felii de şuncă în primul strat sau în spatele feliilor graham.sursa: http://bit.ly/1wng5QV

2 comentarii :