Reparaţii placă video la PCLaptop.ro

0 Comentarii
PCLaptop.ro
Nu ştiu câţi dintre voi aţi auzit de ei, însă astăzi am să vă prezint un pic site-ul PCLaptop.ro, cu ce se ocupă şi de ce este o alegere foarte bună în viitoarele depanări pentru laptop-ul sau PC-ul dumneavoastră. În primul rând, dacă sunteţi din Bucureşti, cu atât mai bine deoarece echipa PCLaptop.ro îşi dezvoltă activitatea în fiecare sector. Cu ce se ocupă? Poate deja v-aţi prins. PCLaptop.ro ocupă cu reparaţii pentru laptop şi PC.
De exemplu, reparaţii placă video sau reparaţii ecran laptop. În al doilea rând, PCLaptop.ro este şi un magazin online care indexează pe "rafturi" produse de la baterii laptop, boxe, HDD, până la procesoare, rami şi multe altele.

PCLaptop.ro
Din câte am văzut, preţurile pe PCLaptop.ro sunt destul de avantajoase, clar mai mici decât unii concurenţi. De exemplu, o baterie ACER AS07A31 am găsit-o pe multe magazine la 380.50 lei. Pe PCLaptop.ro bateria costă doar 315.00 lei. În orice caz, economiseşti foarte mult. Reparaţiile se fac în cel mai scurt timp posibil, iar costurile după cum am spus, sunt foarte mici. Echipa PCLaptop este formată din oameni cu experienţă, acreditaţi şi cu ani de experienţă în spate. Produsele pe care le achiziţionaţi de pe site se vor livra gratuit, iar plata se face la ridicarea produsului. În cazul în care aţi folosit vreodată serviciile PCLaptop.ro, vă invit în secţiunea de comentarii să-mi spuneţi cum vi s-a părut raportul calitate-preţ.


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu