Textil sau hartie?

0 Comentarii
PaperPlus SuperBlog
Foarte multe boli noi, foarte multe bacterii cu care noi intrăm în contact zilnic fără măcar să ştim. Poate nici măcar nu ştim de ce răcim sau de unde am luat bacteriile. Poate pe unii dintre voi nici nu vă interesează. Sănătatea noastră ar trebui să fie tratată cu cea mai mare atenţie şi ar trebui să luăm şi noi exemplul civilizaţiei din afară. În fiecare an populaţia unui oraş mediu din Germania realizează analize cât ar face România în cam cinci ani. Destul de mare diferenţa? În anumite restaurante din România încă se practică folosirea materialelor textile, iar în casa dumneavoastră cu siguranţă că folosiţi prosop de baie, nicidecum produse care au o rată mult mai mică de a menţine bacterii. Pentru a reduce drastic numărul bacteriilor şi pentru a îmbunătăţii igiena noastră, putem folosi prosoape pliate, prosop hârtie sau anumite produse de igienă şi curăţenie care să vă ofere un mediu cât mai curat pentru familia dumneavoastră. 

Mie mi se pare un pic ciudat ca la un restaurant să se folosească prosoape textile, deoarece acele prosoape oricât de des s-ar spăla, vor ţin bacterii foarte multe care se vor transfera de la un individ la altul într-o fracţiune de secundă. Pe lângă asta, nu ştii niciodată cine sau în ce condiţii a folosit acel prosop textil. De aceea, consider că este mult mai igienic să se folosească un prosop de hârtie pe care-l arunci după prima folsinţă, nu-l mai speli şi-l repui în "funcţiune". Pentru acasă este mai recomandat să se folosească acele prosoape pliate sau desigur, un set de prosoape de hârtie. De asemenea, ar trebui să mai evităm clorul sau folosirea unor substanţe toxice pentru organism, doar pentru simplul fapt că poate curăţă mai bine. Recomand folosirea unor produse mai "verzi" pentru organismul uman, iar dacă îţi faci timp şi intri pe PaperPlus.ro, poţi comanda un detergent de covoare la 5L cu doar 23 de lei. Eu zic să apelăm la produse mult mai sănătoase, care curăţă mult mai bine şi mai economisim nişte bănuţi. Mama mea este obsedată cu curăţenia, ceea ce nu este un lucru rău. Cum a căzut o firmitură, cum porneşte aspiratorul. Este important să ne devoltăm într-un mediu curat, nu numai din punct de vedere al curăţeniei, ci şi al educaţiei. Pentru educaţie se vor ocupa părinţii, iar de restul PaperPlus.ro. Dacă doreşti poţi achiziţiona şi role mai mari de hârtie igienică, astfel încât să economiseşti mai mult. Liste de producători hârtie igienică poţi găsi pe net, însă eu îţi recomand să apelezi cu încredere la serviciile oferite de PaperPlus.ro.

Dacă ai o viaţă asta nu înseamnă că trebuie să o trăieşti în stilul "YOLO", ci să o trăieşti astfel încât să te bucuri de ea fără alte "peripeţii", iar asta o poţi face dacă te îngrijeşti, dacă preţuieşti sănătatea ta şi dacă zilnic îi acorzi atenţia necesară. Te invit şi pe tine să intri în comunitatea PaperPlus. Putem schimba lumea, iar pentru asta trebuie să începem cu noi înşine. 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu