Rezoluţii pentru 2015

2 comentarii
rezolutii pentru 2015
Ce repede a trecut şi anul 2014. Mă simt un pic mai bătrân, însă mi-am cam ridicat ştacheta un pic. Pentru mine, anul 2014 a fost unul plin de surprize şi de reuşite. Pot spune că am avut un an perfect din toate punctele de vedere. Pe plan profesional merge din ce în ce mai bine, la facultate totul decurge excelent, iar din punct de vedere sentimental sunt total împlinit. Am lângă mine în sfârşit o persoană care să mă aprecieze şi să mă iubească cu adevărat. Am avut parte de foarte multe reuşite, iar blogul meu tocmai a depăşit 100 de articole. Sper ca în 2015 să ridic ştacheta mai mult, iar ca de început de an mi-am fixat mai multe rezoluţii pe care vreau să le îndeplinesc. 


Vreau să termin împreună cu iubita mea acest an de facultate cu note foarte bune. Să-mi menţin distanţa faţă de doctori şi să continui acest urcuş profesional. Am înceredere în mine, iar credinţa mă ajută enorm. Mă rog, fiecare om are principii diferite, însă eu cred în Dumnezeu. 

Tu ce rezoluţii ţi-ai fixat pentru 2015 ? Aştept să-mi spuneţi în secţiunea de comentarii. Apropo, sesiunea este în plină deschidere, iar activitatea mea va scădea până când termin examenele. Desigur, orice idee nouă care-mi vine o trec pe foaie, ele urmând să fie dezbătute de noi în articolele următoare. Sper că voi sunteţi bine, sănătoşi şi sper că aţi intrat în noul an cu bine. Îndepliniţi-vă visele! Munciţi din greu pentru ele, deoarece totul este posibil. Problema e să vrei. 

2 comentarii :

 1. Vreau sa gasesc un job mai bun! Cam asta vreau anul asta

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut @Tavi Andrei,

   Îţi urez mult succes! Ţine-te de treabă şi fii motivat!

   Ștergere