Transformă certurile în iubire

0 Comentarii
transforma certurile in iubire NLP, dezvoltare personala, certurile
Este important ca într-o relație să știi să te controlezi în anumite momente. Gândește-te de două ori înainte să reacționezi la nervi. O relație trebuie să aibă și bune, dar și rele. Stările de nervozitate pot afecta persoanele de lângă tine, iar dacă mai ești și violent, deja vorbim despre cu totul altceva. Astăzi am să vă prezint o metodă ușoară de a transforma certurile în iubire prin ancorare. Am testat-o personal în diverse situații și funcționează perfect. Mai țineți minte când am discutat ce este programarea neuro-lingvistică (NLP) ? Ei bine, tot NLP vom folosi și astăzi. 

  • Identificăm problema. (În cazul nostru, stările de nervozitate și certurile cu partenerul de viață)
  • Imaginează-ți că în loc să îți cerți partenerul de viață, îi oferi iubire. Un simplu gest tandru, cum ar fi un sărut, o îmbrățișare sau un simplu "Te iubesc!", îți pot salva relația. 
  • Asociază cearta cu gesturile tandre.
  • Repetă ancora până când îți intră în reflex. 

           Data viitoare când nervozitatea își face apariția, vei reacționa prin iubire. Oferă-i o îmbrățișare sau un sărut. Calmați-vă, faceți o cafea și discutați problema în liniște. Un minut de calmitate, salvează o mie de regrete. Chiar dacă mai există cazuri în care să zicem că reacționezi greșit, trebuie să gândești rațional și să nu lași ego-ul să vorbească pentru tine. Chiar dacă a fost vina ei sau a ta, fă-i tu primul pas spre împăcare. Dacă joci jocul "nu e vina mea, așa că aștept să vină ea la mine prima" o să înrăutățești situația. Cunosc un caz în care soțul și-a lăsat soția să folosească telefonul lui personal, iar aceasta la scăpat și s-a spart. Soțul a reacționat greșit, a fost violent, iar certurile s-au limitat la un simplu obiect. Un obiect care în acel moment, valora mai mult decât soția lui.


Scenariul obișnuit

Soțul joacă rolul de nevinovat și așteaptă scuze sau eventualele reparații pentru telefon. Sentimentele de iubire scad, iar soția are impresia că nu valorează nici măcar cât un telefon. Ba mai mult, dacă violența și-a făcut apariția, situația se înrăutățește și mai mult. 

Scenariul inteligent:

Soțul ar trebui să se calmeze și să se gândească dacă obiectul valorează mai mult decât persoana de lângă el. Obiectul respectiv se poate repara, dar nu și sentimentele soției lui. Ar trebui să îi explice soției că totul este ok, când vor avea bani vor merge împreună și îl vor repara. Soția o să încerce să remedieze problema împreună cu soțul ei, iar pe viitor va încerca să evite astfel de situații. 

Evită certurile într-un mod inteligent și sănătos. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări, vă invit să le postați în secțiunea de comentarii de mai jos! 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu