Centru de reparaţii calculatoare şi laptop: PCLaptop

0 Comentarii
Centru de reparatii calculatoare si laptop
A trecut ceva timp de când nu am mai fost nevoit să îmi repar calculatorul. Data trecută am fost tot la băieţii de la PCLaptop, deoarece mi se încălzea prea repede procesorul, iar din două în două minute, îmi tot dădea o erroare din BiOS. De data aceasta, am fost să îmi facă o revizie şi să completeze cu pastă termoconductoare pentru calculator. 


Echipa PCLaptop.ro este formată doar din oameni cu experienţă în domeniu capabili să repare orice într-un timp foarte scurt, dar să vă ofere şi calitate în serviciile prestate. PCLaptop este un centru de reparaţii calculatoare şi laptop, iar serviciile sunt pe buzunarul fiecăruia. Oferă calitate, dar şi preţ. Reţeta succesului într-o firmă, nu? Service laptop ieftin, reparaţii plăci video şi procesoare. De fapt, ei se ocupă cu tot ceea ce ţine de tehnologie. PCLaptop este şi un magazin online de unde puteţi achiziţiona fel şi fel de componente pentru PC şi laptop. Ţineţi minte că v-am spus că au preţuri avantajoase? V-am demonstrat asta cu bateria de laptop. 

Puteţi apela la ei şi pentru a reinstala sistemul de operare, pentru a configura un router, devirusare sau pentru reparaţii display, plăci video sau plăci de bază. Pentru mai multe informaţii, vă invit să accesaţi pagina lor oficială, iar acolo veţi afla mai multe despre serviciile PCLaptop. În cazul în care aţi apelat deja la serviciile lor, aşteptăm comentarii în secţiunea de mai jos. Sau poate întâmpinaţi dificultăţi cu PC-ul sau laptop-ul dumneavoastră, adăugaţi un comentariu în secţiunea de mai jos şi voi încerca să vă ajut. 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu