Fonduri pentru orfelinatul din Drobeta Turnu Severin

6 comentarii
Fonduri pentru orfelinatul din Drobeta Turnu Severin
Blogul "Gândim Raţional" a fost realizat special pentru a ajuta oamenii, fie că doresc un sfat, un gând bun, o metodă psihologică care te poate ajuta să treci peste anumite perioade dificile sau fie că doreşti un simplu tutorial e-learning. În orice caz, blogul a fost creat special pentru tine. Aşa cum am spus, suntem o comunitate şi doresc să ne ajutăm reciproc pe cât posibil, aşa că m-am decis să organizez o nouă strângere de fonduri pentru orfelinatul din Drobeta Turnu Severin. Data trecută, strângerea de fonduri pentru luna Decembrie 2014 a fost un real succes şi pe această cale vă mulţumesc pentru donaţiile dumneavoastră. 

Vă invit din nou să ne ajutaţi în strângerea de fonduri pentru luna Aprilie 2015. La sfârşitul lunii să ne prezentăm din nou în faţa copiilor, iar cu ajutorul dumneavoastră, să le aducem un zâmbet pe buze. Menţionez că acceptăm doar haine, rechizite sau jucării. În niciun caz bani. Dacă doriţi să contribuiţi, mai jos vă voi lăsa detaliile mele de contact. În raza judeţului Mehedinţi mă pot deplasa, însă putem organiza cumva să primim colete şi din alte judeţe. Tarifele Poştei Române sunt relativ mici pentru colete de acest gen.

Detalii contact:
Vasilan Pavel Mihai (organizator)
Nr. de telefon: 0742312798 (Orange)
E-mail: noigandimrational@gmail.com
FaceBook: Proiectul "Despre Drobeta" sau pagina oficială a blogului Gândim Raţional.
Parteneri: Mehidintiul MeuDrobeta Turnu Severin de altădatăDrobeta Turnu Severin - un oras de legendaMehedintiul intre vechi si nou

*Strângem fonduri până la sfârşitul lunii Aprilie.

Doamne ajută! 


6 comentarii :

 1. Foarte frumos proiectul Mihai!

  Mult succes!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut,

   Îţi mulţumesc, însă nu este meritul meu, ci al "comunităţii" judeţene.

   Ștergere
 2. Ce varsta au copiii? Sunt si bebelusi? As avea ceva jucarii pt bebelusi si hainute.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna. Am mult haine frumoase si de calitate care e pacat sa stea degeaba in cutii.Mi-ar face placere sa le pot dona copiilor de la orfelinatul din Severin impreuna cu alte jucarii si carti. Din pacate ajung in tara abia in iunie si le pot aduce. Cand va avea loc urmatoarea vizita la copii?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună, M.D!

   Oricând ajungi în țară, te aștept. Avem donații periodice către orfelinat/centru. Te așteptăm oricând.

   Ștergere