Învățând o limbă străină vei fi mai plăcut/ă [Guest Post]

2 comentarii
invatand o limba straina vei fi mai placutÎmbunătățește-ți limba engleză - Știu că poate acest lucru la început nu ar avea niciun sens, dar ascultă-mă până la cap. Ca o persoană care vorbește o singură limbă nu are nici o bază de comparație, tot ce știe este limba română. În diferite limbi aceeași idee este adesea exprimată în moduri diferite. Știind o altă limbă îți oferă o măsură mai mare de comparare. 


Te va ajuta să înțelegi mai bine timpurile, prepozițiile, și toate celelalte părți de vorbire pe care la început nu le înțelegi. Vei realiza că poți să vorbești și să scrii fraze creative mai precise. Există un motiv pentru care scriitori mai mari și poeții sunt atrași de mai multe limbi. Limbile străine sunt frumoase - Limbajul, dialectul pe care-l avem este ceea ce ne face umani. Folosim dialectul nostru în mediul care ne înconjoară pentru a ne împărtăși gândurile noastre cu lumea. Îți poți imagina un gând fără dialect? De asemenea, vocea noastră are o calitate muzicală minunată. A învăța o limbă nouă e ca și cum am învăța să gândim într-un alt mod și un nou mod de a cânta. Sunt de multe ori lovit de expresii noi, care sunt profund semnificative și melodice. În acele momente sunt recunoscător pentru că sunt în viață!

Ultimul motiv, dar nu cel din urmă: 
Este pur și simplu sexy - Acum nu te îndemn să înveți câteva replici din filmele italiene pentru „agățat”. Dar știind o limbă străină și aplicând-o cu bun gust, este incontestabil atractiv. Aceasta implică educație, bun gust, rafinament și cu siguranță te face să ieși în evidență față de concurență. Imaginează-ți că spui o frază frumoasă, cu prounție perfectă - cu siguranță vei fi remarcat/ă de cine îți dorești să fii remarcat/ă. Veți capta imediat atenția persoanei respectiv, ea/el cu siguranță își dorește din toată inima să afle ce înseamnă. Știu asta din propria experiență!

Acest articol este un Guest Post realizat de către Sarcasticu

2 comentarii :

  1. Mi se pare foarte greu sa invat lb Engleza. :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este atât de greu pe cât pare. Gramatica limbii române este mult mai dificilă. Mai uşor ar fi să înveţi Engleză. ^.^

      Ștergere