Serviciul de Optimizare SEO oferit de Dexter SEO Marketing

0 Comentarii
optimizare SEO Dexter SEO
Marketing-ul online a evoluat enorm în ultimii zece ani. În ziua de azi, majoritatea comenzilor se procesează prin intermediul internetului. De aceea, majoritatea companiilor şi firmelor care doresc să-şi maximizeze veniturile, au acoperit şi secţiunea comerţului online. Desigur, concurenţa din mediul online este mult superioară concurenţei din mediul real. Pe un simplu cuvânt cheie se pot “bate” zeci şi sute de mii de firme. Fiecare doreşte să apară printre primii în rezultatele Google şi nu numai, însă este nevoie de timp şi de o echipă de experţi SEO. Ai nevoie de o optimizare SEO perfectă pentru ca site-ul tău să crească în SERP/rezultate. O optimizare SEO se realizează în timp, deoarece Google nu permite ca peste noapte să ajungi printre primii. Este nevoie de o muncă zilnică, astfel încât să creşti treptat, dar sigur. De ce este neapărat nevoie să ne optimizăm SEO website-ul nostru? Simplu.

Dacă site-ul nostru este curat din punct de vedere SEO, vom creşte în poziţia noastră din rezultate. Mai precis, va creşte traficul către site. Dacă traficul creşte, implicit creşte şi numărul de potenţiali cumpărători şi/sau cumpărători. Astăzi am să vă recomand o firmă full-service care se va ocupa de afacerea dumneavoastră. Dexter SEO garantează creşterea traficului şi a cumpărătorilor, oferind servicii SEO de cea mai bună calitate, astfel încât afacerea dumneavoastră să crească treptat, dar sigur, în rezultate. Dexter SEO ofera servicii de optimizare pentru motoarele de căutare, un serviciu prin audit în funcţie de cuvintele cheie, incluzând optimizare on-page şi link building, social media marketing, un serviciu care îţi va oferi acces la toate reţelele social media, campanii AdWords, un serviciu care presupune un research al companiei şi optimizare a campaniei Google AdWords în funcţie de research, şi desigur, managementul reputaţiei, acest serviciu având grijă ca reputaţia companiei dumneavoastră să fie păstrată într-un mod pozitiv.

În ziua de azi, bătălia mare se dă în mediul online, deoarece un procentaj mare din cumpărători provin prin intermediu internetului. Google a văzut acest aspect de mult, aşa a apărut algoritmul de căutare. Google a implementat un algoritm, astfel încât să clasifice site-urile în funcţie de calitatea serviciilor, a paginii web, a optimizării SEO şi a recomandărilor. În funcţie de calitatea şi sănătatea paginii tale web, primeai un punctaj, o notă care să reflecte munca ta. Acest punctaj se numeşte PageRank, iar din Decembrie 2013, actualizarea PR a încetat să apară. Desigur, clasificarea site-urilor se realizează pe acelaşi principiu, însă cerinţele de optimizare sunt foarte stricte, mai ales acum. DexterSEO.ro va oferă şi un raport SEO gratuit, iar preţurile sunt foarte avantajoase, în comparaţie cu competitorii săi. Dexter SEO va oferă şi servicii de creare site-uri, fie el de prezentare sau unul de comerţ. Pachetele de web design sunt foarte avantajoase, iar dezvoltarea unui site prin intermediul echipei Dexter SEO, poate dura relativ puţin. Tocmai v-am oferit reţeta succesului pentru afacerea dumneavoastră în mediul online. O optimizare SEO perfectă duce la maximizarea veniturilor, traficul de vizitatori unici fiind principalul ţel de atingere al echipei Dexter SEO. În cazul în care doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre serviciile lor sau despre procesul de optimizare SEO, vă invit să postaţi un comentariu în secţiunea de mai jos.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu