Reţeta succesului predată de Zhou Qunfei

0 Comentarii
Reteta succesului Zhou Qunfei sfaturi despre succes

Recent am urmărit un pic activitatea doamnei Zhou Qunfei, fondatoarea companiei Lens Technologies, iar povestea ei de viaţă m-a captivat complet şi m-am gândit să o împărtăşesc cu voi, deoarece avem foarte multe de învăţat de la dânsa, mai ales despre succes şi afaceri. Zhou Qunfei a abandonat şcoala la doar 16 ani din motive financiare, aceasta urmând să lucreze în câteva fabrici din China. Zhou Qunfei s-a născut într-un sat foarte sărac, mama ei a murit când ea avea doar 5 ani, iar tatăl ei a orbit parţial în urma unui accident industrial. 

La o vârstă foarte fragedă, Zhou Qunfei şi-a lansat propria ei companie. Lens Technologies, companie doamnei Zhou Qunfei, produce ecranele de tip touchscreen pentru companii renumite, cum ar fi Samsung sau Apple. Fondatoarea companiei Lens Technologies a oferit şi câteva sfaturi despre succes într-un interviu realizat de Inc.com unde detaliază pe larg reţeta succesului ei

- Niciodată nu a acceptat mai puţin decât şi-a stabilit

Faptul că a lucrat într-o fabrică relativ activă pe piaţă pentru doar 1$/zi, a învăţat-o să îşi pună preţ pe activitatea şi pe munca ei. 

- Am înţeles cu adevărat piaţa şi ce înseamnă cu adevărat producţia. 

- Am pus "DA" oricărei oportunităţi. 

Am dezbătut şi eu acest subiect pe blog în articolele "Perspectiva Ta Asupra Unui Eşec" şi "Ţi-E Frică De Eşec Sau Nu Doreşti Succes?". Este clar că trebuie să profităm de orice ocazie care ne iese în cale, fie ea profitabilă sau nu. Din orice oportunitate putem învăţa foarte multe lucruri care ne pot fi de folos pe viitor. Asta o pot spune şi din propria experienţă. 

- Am muncit din greu pentru a-mi atinge ţelul. 

Mulţi dintre noi nu ştim câte lucruri putem realiza dacă combinăm ambiţia cu motivaţia. Sunteţi de acord? 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu