Serviciile de ignifugare - merită?

0 Comentarii
Ignifugare

Părinții. Mama. Tata. Cuvinte care au o încărcătură emoțională enormă. Protecția familiei va fi pentru mine cel mai important target din viața mea. Întotdeauna mi-au plăcut locurile mai retrase, mai speciale, care să ofere de așa natură și protecție, dar și un loc unde să pot respira aer curat și să mă relaxez. Am aflat că există și astfel de locuri, și chiar în România. Cabanele de lemn din zona Dubova sau Mraconia sunt perfecte din aproape toate punctele de vedere. Cei drept, minusurile se pot repara foarte ușor. Cabanele din zonă sunt într-adevăr un colț de Rai, însă siguranța lor poate fi îmbunătățită. 

Ignifugare:

     Lemnul este un material care arde foarte ușor, însă dacă este trecut prin procesul de ignifugare, riscul unui incendiu este cu mult mai mic. Tratamentul de ignifugare lemn este unul simplist la prima vedere, însă trebuie realizat în condiții mai speciale, altfel tratamentul nu își va face efectul 100%. Temperatura aerului trebuie să oscileze între 10 și 12 grade Celsius, umiditatea aerului să fie sub 60%, iar umiditatea lemnului să fie sub 10%. Cam acestea sunt condițiile minime pentru a începe procesul de tratare lemn/ignifugare. Procesul de ignifugare este stratificat, oferind un plus de siguranță și de ce nu, confort, deoarece puteți apela și la stratul insecto-fungicida, care crează o barieră pentru insecte, carii sau ciuperci. Desigur, serviciile de ignifugare nu pot fi realizate de oricine și în orice condiții, de aceea vă recomand să apelați la Rovent Invest SRL. O echipă cu experiență în spate și care vă poate oferi servicii de ignifugare de cea mai bună calitate. Pentru mai multe detalii, vă invit să intrați pe Servicii-ignifugare.ro și să alegeți pachetul de servicii care vă avantajează.

     Personal, consider că siguranța familiei trebuie pusă pe primul loc. Somnul va fi mult mai profund și te vei putea odihni psihic mult mai bine știind că ai contribuit la siguranța ta și a familiei tale. Voi ce părere aveți despre serviciile de ignifugare și despre eficacitatea acestora? Eu consider că merită încercat, mai ales că noi, românii, am fost învățați să improvizăm, iar în foarte multe cazuri, improvizațiile noastre au dus spre dezastre mult prea mari.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu