Tutorial Blogger: Postare sticky pe Blogspot

5 comentarii
Încă de acu' 3 ani m-am tot gândit la o soluție pentru această problemă, deoarece o postare sticky pe Blogspot poate fi de folos în cazul în care dorim să menținem un articol pe pagina principală, indiferent dacă vom publica sau nu articole noi. Ieri, 10 Decembrie 2015, Buzz Blogger a lansat un widget special pentru a rezolva această problemă. Widgetul se numește "Postare prezentată" și este foarte ușor de folosit.

Postare sticky pe Blogspot:

Pentru a-l adăuga, trebuie să intrați în panoul de control al blogului -> Aspect -> Adaugă un obiect widget -> Postare prezentată.
postare sticky pe blogspot

Am opțiunea de a modifica titlul widgetului și de a afișa imaginea, titlul și un fragment din postarea pe care o dorim sticky pe blogspot. Selectăm articolul și salvăm modificările widgetului. Înainte de această actualizare, trebuia să setezi data articolului undeva în viitor, astfel încât ea să fie mereu afișată prima. Din păcate, practica nu era bună, iar din punct de vedere SEO nu mai vorbesc. 

5 comentarii :

 1. e buna facilitatea dar ar putea introduce si optiunea de a putea alege o imagine favorita din postare

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut, @Cristian Motoiu!

   Cu atât mai bine ar fi. Însă este bun și cu ceea ce avem acum. Probabil vor mai urma update-uri pentru platforma Blogger, din câte observ, echipa este activă în dezvoltarea ei.

   Ștergere
 2. BUna ziua! Am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta cumva: Cum se procedeaza si cat de dificil este sa utilizezi aAdsense pentru a promova pub. Ma intereseaza ca idee pentru viitor. Va multumesc !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut, @Costel Avram!

   Iti recomand sa intri pe tutorialul de mai jos, acolo ai toate informatiile :)

   http://www.gandimrational.com/2014/07/tutorial-blogger-cum-sa-intri-in-google.html

   Ștergere
 3. Inainte il faceam widget HTML si puneam un pic de coding si arata cam la fel. nu-l vad cine stie ce "widget"

  RăspundețiȘtergere