Unboxing & Review: Hoverboard SmartBalance 8 inch (20 cm)

6 comentarii
hoverboard SmartBalance 8 inch 20 cm

Am primit în teste din partea celor de la SmartBalance.ro un hoverboard și m-am gândit să fac un review. Sincer să fiu, m-am distrat enorm în ultima perioadă datorită lui. Este un dispozitiv foarte inteligent, rezistent și care-ți oferă și conectivitate multimedia. Hoverboardul pe care l-am primit eu este cel de 8 inch (20 cm), însă puteți opta și pentru versiuni mai mari (25 cm). 

Unboxing Hoverboard SmartBalance 8 inch (20 cm) 

Dispozitivul vine într-o cutie foarte interesantă, special concepută pentru adoleșcenți. Mi-a plăcut foarte mult modul de prezentare. În cutie primim acest hoverboard SmartBalance 8 inch (20 cm), încărcătorul, cheia, două manuale de utilizare, o carte de vizită și un flayer. Hoverboardul este greu și rezistent, de aceea cântărește aproximativ 13 kg. Mi-a plăcut foarte mult designul, iar hoverboardul este realizat dintr-un plastic rezistent. Roțile sunt încărcate și ținute fixe cu o ramă de fier lucios. Pe laterale este plin cu leduri care se vor activa odată ce pornești dispozitivul și atunci când asculți muzică la cele două speakere integrate în hoverboard. 

Review Hoverboard SmartBalance 8 inch (20 cm)

Durata de încărcare este de doar două ore și te poți plimba cu el aproximativ 25-30 km. O autonomie foarte bună, iar un timp de încărcare foarte scurt. Hoverboard SmartBalance 8 inch (20 cm) este capabil să se conecteze la orice smartphone prin bluetooth 3.0+. Este compatibil cu orice smartphone cu sistem de operare Android 4.0+ sau iOS 5+. Odată pornit, trebuie doar să urci pe hoverboard și să îți menții echilibrul, ceea ce nu va fi foarte greu, deoarece dispozitivul are o întârziere de câteva secunde pentru ca tu să îți fixezi echilibrul. Roțile sunt independente, iar la călcâie are patru senzori de mișcare. În funcție de mișcările pe care le faci, vei putea mișca hoverboardul în direcția respectivă. Dacă lași greutatea de pe piciorul stâng și îl muți pe cel drept, hoverboardul se va roti la dreapta. 

Recunosc că am picat de câteva ori până să învăț, deoarece hoverboardul este foarte ușor influențabil. Spre exemplu, străzile din oraș sunt cu denivelări mari și am fost nevoit să învăț să îmi schimb centrul de greutate de pe un picior pe altul. Singurul dezavantaj pe care l-am observat este la urcarea și coborârea bordurilor. Sper ca pe viitor să apară și versiuni mai mari care îți vor permite să urci sau să cobori borduri, altfel ești nevoit să ocolești un pic. Nu că m-ar supăra acest lucru, dar poate mă grăbesc într-un anumit loc și aș prefera să nu pierd timp.

hoverboard SmartBalance 8 inch 20 cm


După o săptămână de utilizare masivă, pot spune că sunt complet surprins. Este rezistent la căzături sau zgârâieturi, roțile încărcate oferă un plus de siguranță, iar grila de fier îți va oferi o durabilitate foarte mare. L-am testat atât pe uscat, cât și pe ploaie. Nu are nici o problemă. Designul cheii de la hoverboard este identic cu cheia unei mașini normale, având patru opțiuni:

- blocare
- deblocare
- alarmă/schimb jocuri de lumini LED
- power on/off

Nu am folosit foarte mult cheia, deoarece am prestabilit jocurile de lumini încă de la început, iar restul de funcții se pot realiza și fără cheie. Totuși, îmi ideea că pot controla totul printr-o cheie. Deși în specificații se precizează faptul că hoverboardul nu poate urca pante mai mari de 20 de grade, vă spun că poate mult mai mult de atât. Am urcat pante și de 40 de grade fără nici o problemă. După câteva ore de teste mi-a luat cam câteva minute să mă obișnuiesc cu mersul pe jos. :D

Specificații:

 • Lumini LED
 • Baterie Li-Ion 35V ; 4.4 AH
 • Greutatea maximă suportată: 120 KG
 • Putere motor: 350 W + 350 W (două motoare)
 • Timp de încărcare: 1/2 ore
 • Mărime: 67x29x29.8 cm
 • Viteză maximă: 15 km/h
 • Autonomie: 20/25 km 
M-am distrat enorm cu acest hoverboard și chiar vi-l recomand. Este o modă nouă care prinde contur, însă se îndreaptă spre direcția cea bună. Spre deosebire de alte "jucării" din această gamă, hoverboardurile SmartBalance.ro sunt foarte rezistente și au o autonomie foarte bună. Desigur, sunt foarte distractive. Un pic de atenție la început până te acomodezi, iar după parcă nu ai mai vrea să pleci pe jos la muncă. :))

Grila de prețuri:

 • Hoverboard SmartBalance 8 inch (20 cm) Transformers - 2.400 lei
 • Hoverboard SmartBalance 8 inch (20 cm) Last Trend - 2.400 lei
 • Hoverboard SmartBalance 25 cm Graffiti - 2.700 lei
Pe cei de la SmartBalance.ro îi puteți găsi oricând la AFI Palace Cotroceni (zona CinemaCity) în București, sector 6 sau în Orășelul Copiilor (Churros, lângă Casa Surprizelor, sector 4, București). Dacă doriți să aflați mai multe detalii, domnul Anghel Eduard (General Manager) vă stă la dispoziție oricând la numărul de telefon 0737210444

6 comentarii :

 1. Foarte interesant, parca as lua si eu unul la testare, in special pentru ca sunt la 3 pasi de afi cotroceni si drumul meu este zilnic pana pe lipscani.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut, Teodor!

   Echipa SmartBalance te așteaptă cu mare drag să testezi produsele! ^_^

   Aștept feedback-ul tău!

   Ștergere
 2. cine nu ar vrea sa testeze asa ceva ;)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut, Laurențiu!

   Te invităm la concurs! :D Poate o să ai ocazia să o tot testezi!

   Ștergere
 3. Răspunsuri
  1. Salut!

   Toate detaliile concursului le găsești aici:

   http://www.gandimrational.com/2016/01/concurs-smartbalance-ro-hoverboard-smartbalance-8-inch.html

   Ștergere