Service Laptop Bucuresti - PCLaptop.ro

1 comentariu
service laptop bucuresti reparatii laptop

Recent am fost la un eveniment organizat de echipa PCLaptop.ro. Evenimentul a fost în București unde au participat mai mulți bloggeri. Ne-am jucat cu tot felul de aparate IT și am vizitat toate sediile de reparatii laptop sau PC. Credeți-mă, sunt multe sedii. Am impresia că băieții ăștia au acoperit tot bucureștiul. Sunt prezenți în toate sectoarele, iar în fiecare sector au câte 3-4 sedii. 

service laptop bucuresti reparatii laptop Sediile principale fiind cele din Dristor și Crângași. Este o echipă în plină creștere, o echipă profesională cu experiență în spate. Mă depășeau foarte multe subiecte dezbătute de echipa PCLaptop și deși am un laptop, probabil dacă s-ar strica o componentă hardware m-aș duce imediat la un sediu de reparatii laptop. Dacă dorești ajutor din partea echipei PCLaptop.ro, te invit să-i contactezi la adresa office@pclaptop.ro, iar dacă ești din București, îi poți vizita la adresele menționate pe site. Spune-le că ai trecut din partea mea, iar diagnosticarea va fi gratuită. :D 
Un comentariu :

  1. Avand in vedere ca laptopurile au nevoie de o ingrijire temeinica ai nevoie de un service de incredere altfel daca nu te pricepi si te apuci sa desfaci carcasa poti sa rupi anumite cleme.

    RăspundețiȘtergere