VasPav - Creează-ți propriul site sau magazin online

0 Comentarii
optimizare SEO vaspav it consulting marketing online creeaza site personal creeaza magazin online
Antreprenorii din România și-au extins afacerile și în mediul online. Peste 10% din afacerile noi au un site personal sau se axează și pe online. O creștere cu 7% față de 2008 unde numai 3% din firmele noi aveau un site sau se axau pe internet. La început de drum poate fi foarte greu să îți lansezi o afacere online. Crearea unui site, optimizare SEO, conținut de calitate și promovarea social media sunt procese care de regulă durează, iar de multe ori nu sunt realizate conform cu noile cerințe SEO. 

Împreună cu 4 prieteni vom lansa VasPav IT Consulting, oferind soluții WEB complete, accesibile și de calitate. În prima lună de lansare, totate serviciile noastre sunt la preț promoțional la care mai adăugăm un plus de reducere. Dacă dorești să îți creezi un site personal la pachet cu promovare în social media, promovare în Google și optimizare SEO, costul total va fi de 1.050 lei, iar pentru un magazin online costul este de 2.100 lei. 

optimizare SEO vaspav it consulting marketing online creeaza site personal creeaza magazin online

Echipa VasPav IT Consulting este formată din prieteni, iar atunci când ne întâlnim chimia este incredibilă. Doman Daniel Eduard, coleg de liceu, în prezent este dezvoltator WEB, având o experiență de 5 ani în programare, lucrând pentru diverse firme în materie de SEO și soluții IT. 

Biza Ionut Alexandru, coleg de facultate, în prezent își face treaba de copywritter și o face foarte bine. Este un excelent consultant în afaceri. Are un simț aparte pentru colaborări și pentru a reprezenta o firmă. 

Dăescu Mădălina, soția mea, ne-am cunoscut tot în facultate. A intrat în lumea aceasta de aproximativ un an și jumătate și se pricepe foarte bine la tehnoredactat articole, advertoriale sau copywritting. Într-un an și jumătate a scris peste 3.500 de articole. 

Împreună suntem VasPav IT Consulting. Lansăm serviciile noastre complete pe 15 Ianuarie 2017. Până atunci, ne puteți găsi pe www.vaspavitconsulting.ro și pe pagina noastră de FaceBook. 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu