(P) Afla cum se protejeaza cizmele iarna

0 Comentarii

Sunt sigura ca orice femeie are macar o pereche de cizme preferate pe care le poarta iarna. Pentru ca acestea sa beneficieze de o viata cat mai lunga, este imperativ sa acorzi cateva momente ingrijirii lor. Iata trei pasi simpli prin care poti sa prelungesti aspectul impecabil al ghetelor, botinelor sau cizmelor. 

1. Procura-ti un produs special pentru impermebilitate – Collonil crema Water Stop Colours. Inainte de a iesi in oras, nu uita sa aplici aceasta crema. Pe piata exista si spray-uri care pot fi folosite in acelasi scop, insa fereste-te de cele care contin silicon! 
2. La intoarcerea in oras, daca cizmele s-au udat pe parcurs, este indicat sa le usuci plasandu-le langa un calorifer sau in apropierea unui radiator. Pentru a le pastra forma, poti introduce un ziar mototolit. Apoi, poti utiliza o crema pentru piele naturala, care va inmuia materialul. In continuare, iti recomandam sa dai cizmele cu o crema transparenta pentru articole din piele. In cazul in care este vorba despre cizme din piele intoarsa, indicat este sa aveti la indemana produse dedicate si o perie moale pentru articole din piele intoarsa, care sa nu distruga suprafata materialului. 
3. Nu este nici exclus ca, pe durata sezonului rece, bogat in ninsori, cizmele sa se pateze de la sare provenind din apa de ploaie sau zapada. In aceasta situatie, trebuie sa recurgeti la spray-uri speciale, pentru a asigura o viata cat mai indelungata a modelului tau de cizme sau ghete din piele.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu