(P) Avantajele aparatelor de aer conditionat Daikin Emura FTXG-LS/LW

0 Comentarii
aer-conditionat-ieftin.ro

Producatorul japonez Daikin este considerat drept un pionier al eficientei energetice, datorita produselor sale rezidentiale, comerciale si industriale de ultima generatie, create cu ajutorul unor tehnologii revolutionare. In afara de un consum considerabil redus de energie si performante sporite, linia de aparate de aer conditionat Emura FTXG-LS/LW poate fi privita si ca o dovada de inalt simt artistic, deoarece este favorizata de un design modern, fiind gata sa indeplineasca si cele mai sofisticate preferinte ale clientilor din intreaga lume.

Este o certitudine faptul ca noul sistem de aer conditionat Daikin Emura FTXG-LS/LW s-a bucurat de o atentie speciala pe partea de design, creatorii subliniind finetea detaliilor si dorind sa obtina o eficienta energetica mai ridicata, alaturi de functii utile care sa ajute la realizarea unui confort optim in spatiul destinat climatizarii.
Un alt beneficiu al montarii unor unitati Emura FTXG-LS/LW consta in faptul de a fi compatibile WI-FI, permitand un control absolut de oriunde si oricand prin intermediul telefonului mobil sau unei tablete.

Gama de aparate de aer conditionat Daikin este disponibila in doua variante de culori: alb pur si argintiu, oferind o integrare usoara in design-ul caminului dumneavoastra. Totodata, clientii au la dispozitie capacitati variate. Astfel, indiferent ca doriti sa creati un ambient perfect in dormitor sau in living, veti gasi unitati interne de 7 000, 9 000, 12 000 sau 18 000 BTU etc. atat in versiunea alb impecabil, cat si pe argintiu.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu