(P) Cum economisiti bani si combustibil la volanul masinii inchiriate

0 Comentarii
inchiriemmasini.ro

Dorinta echipei Rent a Car Bucuresti este ca fiecare client sa experimenteze un sofat sigur si calatorii confortabile la bordul masinilor noastra de inchiriat, pe durata contractului semnat cu firma noastra. Conform contractului de inchiriere auto, incheiat pe termen lung, scurt sau mediu, clientului ii revine obligatia de a-si plati benzina. In continuare, va vom recomanda cateva practici care va scutesc de cheltuieli inutile cu combustibilul, permitandu-va sa economisiti si sa fiti un sofer eco in 2017.

1. Alimentati autoturismul inchiriat cu cantitatea de combustibil necesara, inainte de a pleca la drum, mai ales daca urmeaza sa va deplasati pe o distanta lunga. Astfel, evitati sa platiti un pret mult mai mare pe litru de carburant consumat, deoarece preturile practicate de diferite benzinarii pot varia, precum si calitatea combustibililor.
2. Nu incarcati masina inutil cu sarcini grele.
3. Benzinariile care nu sunt situate cel mai aproape de iesirile pe autostrada nu sunt doar mai putin aglomerate, ci si mai ieftine de obicei.
4. Alimentati masina cu tipul de combustibil potrivit!
5. Stilul de condus are un impact direct asupra sigurantei si asupra consumului de combustibil. Un sofer care respecta limita de viteza, acorda prioritate pietonilor, nu se lasa intimidat si nu devine agresiv verbal in traficul aglomerat, specific mediilor urbane mai populate, are toate sansele sa se bucure de o calatorie in conditii de siguranta, reducand riscurile de accidentare.
6. Daca va faceti cumparaturile la un supermarket, este mai bine sa parcati cat mai departe de usa magazinului. Astfel veti preveni evenimente neplacute, de genul oglinzilor sparte sau parbrizului zgariat de alti cumparatori care isi transporta bunurile achizitionate in mod neatent. Noi va punem la dispozitie masini ieftine de inchiriat in Bucuresti si Otopeni, precum si servicii rent-a- car cu sofer profesionist.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu