(P) Cum poti obtine o manichiura irezistibila

0 Comentarii
expertnails.ro

Pentru unele femei, crearea unei manichiuri irezistibile este sinonima cu mersul la salon. Totusi, nu ar fi ideal sa obtineti unghii fabuloase, fara batai de cap, chiar la voi acasa? In cele ce urmeaza, iti propun lectura celor 3 pasi simpli pentru o manichiura de vis! In primul rand, este necesara curatarea unghiilor, utilizand doar instrumente curate si igienizate. In al doilea rand, nu uitati sa aveti la indemana un tratament pentru unghii. Multe persoane sar peste aceasta etapa, insa va garantam ca prin aplicarea unui tratament adecvat pentru unghii si cuticule, de obicei in doua straturi, veti obtine o rezistenta de durata a ojei pe unghii, indiferent de lungimea acestora.

Sa va dezvaluim si in ce consta secretul unei manichiuri impecabile: cel de-al doilea strat de tratament corectiv pentru unghii trebuie sa sigileze perfect varfurile unghiilor. Nu va panicati daca ati trecut “limita”, deoarece cuticulele pot fi sterse cu ajutorul unor betisoare sau creioane corectoare. Folositi intotdeauna un top de sigilare unghii profesional, pentru a castiga un plus de stralucire si o protectie suplimentara impotriva ciobirii sau zgarierii. In cazul in care stratul de oja sau lac nu arata bine ori se cojeste foarte repede, poate fi din urmatoarele motive: consistenta prea groasa a ojei folosite sau din cauza aplicarii unui strat succesiv de lac inainte ca primul sa se usuce complet.

Dupa cum puteti vedea, nu este deloc greu sa creati unghii de invidiat, chiar de acasa, mai ales daca sunteti adepta unghiilor naturale. Indiferent de stilul abordat, manichiura poate spune multe despre dumneavoastra, iar unghiile cu probleme, decolorate sau exfoliate, pot crea o prima impresie negativa. De aceea, importanta folosirii unor tratamente adecvate pentru maini si unghii este vitala, alaturi de aplicarea unei baze de sigilare de calitate.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu