(P) Cand e momentul sa-mi schimb locul de munca

0 Comentarii

Exista persoane care stau zeci de ani la un anumit loc de munca si persoane care simt nevoia de o schimbare mult mai des. Zilnic apar zeci de anunturi cu locuri de munca in Bucuresti, anunturi luate cu asalt nu doar de cei care isi cauta pentru prima data un loc de munca. Cu cat un oras este mai mare, cu atat oportunitatile de angajare cresc. Una e sa cauti locuri de munca in Cluj si alta e sa cauti locuri de munca in Pascani. Orasele mari intotdeauna vor avea mai multe oportunitati. Spuneam la inceput ca sunt persoane care isi schimba locul de munca destul de frecvent. Probabil cunosti si tu astfel de situatii. Te-ai intrebat vreodata de ce? 

Ei bine, un motiv ar putea fi faptul ca vor sa se dezvolte mai mult pe plan profesional. Sunt locuri de munca ce nu-ti permit sa avansezi prea mult, locuri de munca la care te angajezi pe o anumita pozitie si oricat ai fi de competent/a si oricat de multe ai invata, tot acolo ramai. Persoanele care se afla intr-o astfel de situatie pot parasi un loc de munca de multe ori si pe un salariu mai mic. De ce? Pentru ca nu sunt implinite din punct de vedere profesional. Exista totodata si situatii in care unele persoane lasa un loc de munca pentru altul platit mai bine. Daca te afli intr-o astfel de situatie, nu tine cont doar de motivatia financiara. Tine cont si de alte aspecte care pot conta cu adevarat (program de lucru, mediu de lucru, posibilitatea de a avansa, etc.). 

 Nu de putine ori am intalnit persoane care si-au schimbat locul de munca pur si simplu pentru faptul ca au vrut o schimbare. Castigau bine, aveau posibilitatea de a avansa, insa parca nu-si mai gaseau locul intr-o anumita companie. Sunt atat de multe firme care asteapta oameni competenti, incat e pacat sa te complexezi stand intr-un mediu care nu te face sa te simti bine. Oamenii isi schimba frecvent locul de munca si pentru ca se muta intr-un alt oras, de exemplu. Daca te muti de la Bucuresti la Timisoara, e normal sa cauti locuri de munca Timisoara. Indiferent de motivele pentru care alegi sa iti schimbi locul de munca, pe InfoMunca.ro vei gasi o multime de oportunitati de angajare. Intra pe site si aplica la joburile pe care le consideri potrivite pentru tine.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu