(P) Ceasuri unisex vs ceasuri dama

0 Comentarii

Cand vine vorba de ceasuri de mana slava Domnului ca avem de unde alege. Pe piata in momentul de fata exista o gama foarte variata in ceea ce priveste aceste accesorii care au devenit foarte cautate in ultima perioada. Branduri de renume, an de an isi imbogatesc colectiile cu modele cat mai noi si cate mai versatile concepute cu scopul de a usura viata oamenilor dar si de a fi purtate in tinutele zilnice si nu numai. 

Am vazut foarte multe persoane, in special femeile care opteaza pentru ceasuri ce sunt fie unisex fie barbatesti, multe dintre ele chiar le aleg pe acestea in devafoarea acelor ceasuri dama create special pentru femei. Daca am face o comparatie intre ceasurile unisex si cele pentru dama am stii ce sa alegem atunci cand ne intereseaza sa cumparam unul si nu stim de care. Ceasurile unisex pot fi purtate asa cum ne dam seama din denumirea lor de ambele sexe, atat de femei cat si de barbati, un avantaj mare este acela ca daca la ambii parteneri le place acelasi model de ceas pot sa il imprumute si asa se fac niste economii avantajoase. Insa ceasurile unisex sunt in general recomandate persoanelor care au o viata foarte activa, carora le place sa se imbrace mai mult sport sau si casual, care o viata mai agitata sau mai palpitanta din punctu de vedere al job-ului. 

Ceasurile de dama insa sunt concepute numai si numai pentru femei deci nu vor avea elemente masculine, ele se adreseaza femeilor ce adopta stiluri clasice, elegante, femei ce aleg sa poarte aceste accesorii ca niste bijuterii de asemenea. Spre exemplu, Guess Romania vine cu niste modele foarte elegante, avand curele tip bratara si foarte finute ce se asorteaza perfect in tinutele elegante de seara. Totul depinde de gustul fiecarei persoane, dar si de stilul persoanei ce alege unul dintre ceasurile de care vorbeam. Voi ce parere aveti? ce ceasuri credeti ca va sunt potrivite?

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu