(P) Importanta unui scaun auto pentru copii

0 Comentarii

Daca esti un parinte cu adevarat responsabil, cu siguranta nu iti transporti copilul cu masina fara a avea un scaun auto pentru copii. Chiar legea ii face pe parinti sa constientizeze importanta unor scaune auto copii si ii obliga sa foloseasca scaune speciale pentru transportul copiilor.

Tu, ca parinte, trebuie sa iei un scaun de calitate, pentru siguranta celui mic, nu pentru ca asa te obliga legea. Cele mai bune scaune auto isofix le poti cumpara si online, de pe Coletto.com.ro. Aici gasesti cele mai calitative scaune auto, dar si carucioare copii.

E important sa folosesti in masina un scaun auto pentru copilul tau in primul rand pentru siguranta. In scaunul auto cel mic are o pozitie corecta, poarta centura de siguranta si in cazul unui accident sansele ca cel mic sa scape cu bine sunt foarte mari. Parintii care isi transporta copiii altfel sunt din punctul meu de vedere parinti extrem de iresponsabili.
Scaunele auto sunt si foarte comode pentru cei mici. Ele sunt realizate din materiale speciale, materiale de calitate, astfel incat cel mic sa se simta cat mai confortabil.

Totodata, scaunele auto te fac si pe tine ca parinte sa fii linistit, deoarece cel mic este bine prins in scaun si nu se poate lovi de diverse lucruri pe care le poate gasi prin masina. Conduci astfel linistit/a stiind ca al tau copil e in siguranta.

Este drept ca unii copii vor incepe sa planga si nu vor dori sa stea in scaunul auto. Insa, cu timpul se vor invata. Nu exista scuze pentru tine ca parinte. Cei mici oricum plang din orice, de multe ori. Nu te lasa intimidat de lacrimi in situatiile care tin de siguranta lui.

Si nu uita, cele mai bune scaune auto le gasesti la Coletto.com.ro. 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu