Aerul conditionat nu este o fita

0 Comentarii


Mult timp am crezut ca a avea aer conditionat in locuinta este o fita. Chiar ma gandeam ca parintii si bunicii nostri nu aveau aer codnitionat si nu s-a mai intamplat nimic. Obisnuiam sa stramb din nas de cate ori o prietena imi spunea ca si-a montat aer conditionat. Iar cand ma intreba de ce nu imi pun, spuneam ca nu am eu nevoie de asa ceva. Deschid geamul si gata. Probabil si faptul ca stateam la casa ma determina sa spun acest lucru.
Insa, anul trecut, am schimbat casa cu un apartament la ultimul etaj. Totul a fost frumos pana cand a venit vara si am inceput sa simt pe pielea mea ce inseamna caldura si acel aer sufocant. Degeaba deschideam fereastra. Parca intra si mai multa caldura de afara. Trebuia sa imi calc pe inima si sa recunosc ca un aparat de aer conditionat nu este o fita, ci o necesitate. Am apelat la una din prietenele care avea un astfel de aparat. Dupa discursul de rigoare si intrebarile despre cum m-am razgandit, deoarece fusesem extrem de vehementa pana in acel moment, prietena mi-a spus de unde pot sa achizitionez un astfel de aparat. Mi-a recomandat firma Climatico. Nu am stat pe ganduri si am sunat. Le-am explicat, in cuvintele mele, de ce aveam nevoie si personalul de acolo mi-a oferit toate informatiile necesare si mi-au recomandat un produs pentru apartamentul meu calduros. Am facut comanda si am beneficiat de livrare rapida, direct la mine acasa. Pentru ca imi doream ca totul sa functioneze cat mai bine, am apelat tot la Climatico pentru a beneficia, contra cost si de montaj autorizat. Personalul care s-a ocupat de lucrare a fost extrem de amabil, profesionist si rapid. Au lucrat impecabil.
Acum am si eu aer conditionat ca toata lumea si nu mai vad lucrurile asa cum le vedeam cu un an in urma. Acum imi dau seama de cat de mult confort este in casa cu un astfel de aparat de aer conditionat. In plus, sunt foarte multumita de tot ce au facut cei de la Climatico.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu