Produse de calitate pentru lucrurile bine facute

0 Comentarii


Produse de calitate pentru lucrurile bine facute

De curand m-am hotarat sa imi deschid propria afacere in domenoiul auto si anume un service auto. Fiind pasionat de masini de mic si cum intotdeauna mi-a placut sa imi bag nasul nu aveam de gand angajez oameni si dupa sa stau sa privesc de la geam. Am vrut sa ma implic si sa lucrez cot la cot cu angajatii atat pentru mine pentru ca imi place ceea ce fac, cat si pentru ei fiind practic un fel de incurajare.

Nefiind un mediu prea curat cel putin partea de garaj, am dorit ca totusi restul incaperilor sa fie impecabile, receptia cu birourile, sala de asteptare si baile. Pentru acest lucru am ales sa comand de la Sanito.ro pentru ca am mai avut de-aface cu ei si stiam ca sunt seriosi. Produsele Tork le-am mai utilizat si am fost extrem de multumit de ele deci am sa revin sa le folosesc aici pentru a ma ajuta cu ordinea si curatenia.

Orice firma care se respecta și care isi respecta clientii si colaboratorii cu care intra in contact direct, sau indirect, isi pastreaza locul de munca curat tocmai pentru a crea mereu o impresie buna celor din jur, cat si un loc de munca cat mai placut angajatilor

Cam la acest lucru m-am gandit asa ca vreau sa ajut cat mai mult cu putinta la mentinerea unei stari de bine si pozitivitate.

Am ales sa folosesc pentru toalete pe care le-am impartit in doua, atat angajatii cat si clientii sa aiba toalete separate, hartie igienica Tork cu sapun dezinfectant tot de la Tork ca acestia sa isi poata intretina o igiena cat mai ok pe timpul serviciului.

Am vrut sa achizitionez dispensere Tork si mai apoi sa le pozitionez strategic astfel incat cand cineva are nevoie de o gura de apa, acestea sa fie “la indemana” atat in zona de lucru cat si la receptie, birou, sala de asteptare si chiar cate unu si in baie.

Confortul angajatilor la locul de munca este esential pentru ca numai asa acestia o sa isi poata desfsura activitatea folosindu-se de adevaratele capacitati la maximum fara se se forteze sau streseze. Pe langa asta si confortul clientilor care pot astepta chiar si cateva ore dupa masina trebuie sa fie realoizat foarte bine pentru a putea face o impresie buna.

Fiind vorba de un service auto, murdaria este inevitabila asa ca la fel ca in cazul dispenserlor, prin spatiul de lucru am asezat cateva role industriale Tork pentru a fi la indemana orcarui mecanic daca are nevoie sa se stearga de ulei, vaselina si asa mai departe.

Dupa ceva timp de la deschidera micului service auto lucrurile merg din ce in ce mai bine. Imi respect angajatii cat si clientii iar unde a fost cazul de greseli, mi-am asumat impreuna cu echipa mea, asta este se mai intampla, orice om greseste. Insa sunt convins ca tratand oamenii cu respect si tratand lucrurile ca atare totul sa fie din ce in ce mai bine iar in viitorul apropiat am in gand o extindere.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu