Transport ADR oriunde prin Compania Siclog

0 Comentarii


Compania Siclog Srl s-a infiintat  in anul 2009 din dorinta de a oferii solutii de transport si consultanta in acest domeniu, celor interesati. De atunci si pana in prezent suntem activi pe Bursa Transport din Romania, fara incidente si fara situatii care ar fii putut afecta imaginea companiei. Siclog Srl este raspunsul pentru aproape toate categoriile de transport, deoarece ne ocupam cu trasportarea substantelor periculoase, trasportarea utilajelor agabaritice, transportarea autoturismelor, trasportarea mobilei dar si a tuturor marfurilor pentru care suntem solicitati. Efectuam transporturi atat in regim de grupaj cat si in regim exclusiv. Noi toti stam la dispozitia clientilor nostrii oricand acestia au nevoie. Oferim tuturor celor interesati alternative pentru a putea alege serviciul cel mai adecvat necesitatiilor proprii, putem oferii transporturi rapide, trasporturi mai ieftine, in functiie de nevoia clientului nostru, dar toate transporturile efectuate de catre compania noastra se produc in conditii de maxima siguranta, astfel putem afirma despre noi ca in cei aproape 10 ani de activitate am reusit sa evitam incidentele majore. Compania noastra a reusit de a lungul anilor sa ofere servicii de transport de inalta calitate, astfel mentinandu-si clientii fideli, si atragand noi clienti de la luna la luna.  
Putem efectua toate tipurile de transporturi ADR avand masini dotate cu echipamente performante si soferi profesionalisti cu calificare in acest domeniu, astfel putem acoperii toate cele 9 clase de transporturi cu substante pericuoase (ADR).
Totodata obisnuim sa transportam si utilaje agabaritice de orice tip, putand pune la dispozitia clientilor toate categoriile de autovechicole: platforma, trailer, walking floor, gat de lebada, transportor auto, etc.
Daca aveti nevoie de servicii de transport marfa puteti apela la serviciile oferite de compania noastra cu incredere, iar noi va putem oferii servicii de transport si consultanta de calitate superioara.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu